Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Analýza 1

radek Šilbert, 28.11.2007
Analýza 1.
Útok vedený přes tisková média proti iniciativě NE Základnám dosahuje obřích rozměrů.Je vidět úspěch ,kterého naše iniciativa dosáhla .Tato akce sdělovacích prostředků má pouze jediný cíl .Zničit veškeré odpůrce radaru.Nebo zdiskreditovat v očích veřejnosti.
Pokud veškeré informace o financování iniciativy jsou přístupné na internetu . Tak se velice divým proč není informace o financování taky ze strany PRO radar.Je možná pravda lidového pořekadla „Podle sebe soudím tebe“.Dnešní postřeh po pročtení denního tisku.
Lidové noviny, Hospodářské noviny,Dnes ,Právo ,Blesk, Šíp, Aha,Blesk.Tyto tiskoviny přinesly informaci svého zadavatele.Iniciativa je placena Rusi .Jedině Halo noviny si udělaly ve fejetonu podle Haška srandu ,která dobře popisuje dění kolem nás.Dále rozumně popsaly v recenzích různé pohledy na tak závažnou věc jako je přítomnost radaru u nás.Naskýtá se zde otázka zkreslování informací.Kdo je placen za to ,že u nás ten radar musí stát ,za každou cenu.Náše republika nemá žádného nepřítele .Jen nás samotných.Proč by na nás útočily Rusové jenž pomalu patří Karlovy vary.Američané ,Němci ,Francouzi ,Japonci ,Činané ,Vietnamci. Kteří zde budují svoje továrny i prodejny.Arabové ,kterým patří lázně v Karviné.Naskýtá se otázka těm ,kteří sledují aspoň trochu dění na politické scéně.Musíme jako Český národ opustit toto teritorium.Jinak si nedovedu vysvětlit postup naší rádoby politické garnitury .Z pozdravem Rosi .
PS Přemýšlejte
Zhlédnuto 1579 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press