Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Objektivita médií 13

Rostislav Adam, 6.11.2007
Mezi tím, jestli vojska pozve jen část lidí ze strany, ještě ke všemu spše ti méně vlivní, a tím, že cizí vojska odhlasuje vláda děláte rozdíl, pane Nováku? Ještě taková otázka, kdy jste naposledy slyšel, nebo četl o radaru ze strany vyjednávání? I když je pravda, že vyjednává Bush a jeho administrativa s naší vládou, téměř nic se z toho vlastně nedostane, a když tak dost málo.
Ano, jsou jisté věci, které přijdou mimo program, ale pokud je to tak razantní věc, tak by opravdu měli rozhodnout lidé, nikoliv ti, kterým jde jen o prachy a o moc. Je nám jasné, že ČSSD a ODS se snaží taktizovat, jak jinak by se ODS dostala k moci.
Nejde tolik o to, kolik peněz jde na informování pro radar. Když nejdou peníze i na informování o proti názoru, pak se jedná o propagandu, myslím poměrně dobře známou z let minulých. Je to stejný jako když náš, ještě, prezident hájí stanovisko proti globálním změnám klimatu. On dokonce bere opravdu pravdivé argumenty, ale jaksi neuveřejňuje to, co hovoří proti jeho mínění. A právě v tomhle je skryt problém celé situace. Každému člověku, který by četl hlavní deníky jako Lidové noviny a Mladou Frontu, k tomu poslouchal zprávy v televizi, by mělo dojít, že ten radar zas tak dobrý být zkrátka nemůže.
Zhlédnuto 1336 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press