Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Je ti teplo, děvče?

Rostislav Adam, 29.2.2008

Článek reaguje na:
Aleš Novák - Je ti teplo, děvče?

Proti teplu se možná bojuje docela lehko, i když globální klimatické změny nejsou jednom oteplování. Samozřejmě, přizpůsobit se bude třeba tak jak tak, ale když nezakročíme proti, tak je nám přizpůsobení k ničemu.
V letošní mírné zimě se sice lyžovat dá, ale za jakou cenu? Že ekonomika posiluje díky obchodu se sněžnými děly, to je sice hezké, ale bohužel ekonomika je něco, co by nás mělo zajímat až někde skoro na konci. Je sice hezké, když ekonomika posiluje, ale řítíme-li se do hrobu, pak si nejsem jistý, že se nám to opravdu líbí.
V té větě mi, kterou citujete mi vypadlo pár slov. Nicméně, to, že klimatické změny přijdou je téměř jisté. Že Írán nebo nějaký podobný stát otevřeně zaútočí na USA, nebo jejich spojence v NATO, se mi zdá naprosto nesmyslné, protože by si tím stát nad sebou podepsal ortel smrti. Proto, pokud Írán, nebo buďme konkrétní, některá extremistická hnutí zaútočí na nějaký stát NATO, bude to pravděpodobně teroristický útok jako bylo 11.9.2001. A bohužel proti terorismu nelze bojovat vojenskými základnami.
Zhlédnuto 1370 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press