Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Vážený pane Mocku

Je lepší dělat něco než nic, i kdyby to bylo nadarmo. Názor pana Klause, že pokud nevíme, jestli to pomůže, je špatný, protože se tím vzdáváme naděje, že by to přece jen fungovat mohlo.
Ještě bych se zastavil u toho Japonska a Kanady. Ano, uznávám, že tohle oteplování není, ale já nemluvil o globálním oteplování, ale globálních klimatických změnách, což znamená, že by taková situace u nás mohla, a možná povede třeba ke změně Golfského proudu, a tedy další době ledové v Evropě. A taky se může klimatická anomálie El-Niňo stát pravidlem, což by mohlo vést k úplnému zničení tropických pralesů v Jižní Americe, a důsledky toho fakt nechci odhadovat. A myslím, že takovýhle problémů je daleko více. Nicméně v únoru 21˚ v ČR je opravdu nezvyklé. A není to poprvé, co jsme něco takovýhleho v době posledních 5 let měli, i když ne v takový míře.
Vím, jak to dopadlo v meziválečné době. Příčinou jaksi bylo, že se státy nedohodly na přijatelných podmínkách. Dnes je ovšem něco takovéhleho doslova potřeba.
Zhlédnuto 1471 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press