Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Rre: dotaz na zastánce radaru

Krásné zásahy armády. Alespoň jeden byl na výzvu senzibila.
Pokud se jedná o darebácké státy: Oficiálně darebácké státy nejsou. Jsou jen organizace extrémistických hnutí zneužívající Islám, nebo jiné náboženství, či přesvědčení. Proti těmto lidem však nelze bojovat zbraněmi, ale účinnou prevencí. Jistě bylo možné zabránit 11. září, dávno předtím už se vědělo, že něco takového může být. Tím, že budu rozšiřovat zbraňový arzenál, nikdy nedosáhnu míru, naopak, spíše přileji olovo do ohně.
G. Bush doufá, že se situace v Izraeli vyřeší do konce jeho funkčního období, protože potřebuje vypadat v očích veřejnosti dobře. Ale Izraelský problém lze vyřešit pouze tím, že se bude jednat, ale nejen na oko, ale skutečně jednat.
Některé skupiny vznikli tím, že s nimi nikdo nejednal o tom, jak mají věci být. Kdyby se s nimi jednalo, patrně by se našlo přijatelného řešení. Za mnohým stáli velmoci, a ty teď mají největší problémy. Myslím, že naše země není vnímána lidmi z těch organizací jako špatná. Tím, že se zapojíme naši zemi do štítu USA dáme signál, že souhlasíme s tím, jak se věci utvářeli bez jednání, ale mocenskými zájmy.
Zhlédnuto 1701 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press