Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Česká televize stále více lže, jako když Mladá Fronta tiskne

Jan BANán, 11.7.2008
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7728

"Mimochodem, sledujte náměstka ministra zahraničí Pojara vzadu vpravo, to je ten stále více se potící a rudý politik, ano ten, který byl také zachycen při příletu ministryně Riceové v přeuctivém předklonu (dole). Pokud byste nevěděli, kdo to je, tak jde o syna několikaletého velvyslance ČR v Izraeli, jenž v sedmdesátých letech, kdy v ČR zuřila normalizace, studoval na Kolumbijské universitě v New Yorku (to jsou zas jenom ty blbý náhody, kdo by věřil na konspirace!). Otázkou zůstává, zda pan náměstek - a další čeští vrcholní politici - zastupuje ve svých funkcích stále ještě Českou republiku, nebo již samotný Izrael (jehož vstup do NATO mimo jiné Pojar prosazuje)"

http://www.natoaktual.cz/tiskni.asp?c=A080401_162414_na_media_m02&r=na_media

"Vzhledem k íránskému jadernému programu Česká republika podporuje vstup Izraele do Severoatlantické aliance, prohlásila česká ministryně obrany Vlasta Parkanová na své třídenní návštěvě Izraele. Jaderný program Íránu prý bere česká vláda „velmi vážně“ a je ochotná v případě potřeby podpořit Izrael všemi dostupnými silami a prostředky.

Parkanová při své návštěvě otevřela výstavu připomínající pomoc československé armády při vzniku Izraele před šedesáti lety. Setkala se také s izraelským ministrem obrany Ehudem Barakem. Tématem devadesátiminutového rozhovoru bylo prohloubení spolupráce obou zemí v oblasti obrany, možnost nákupu izraelských obranných systémů a regionální otázky včetně Íránu.

„Mohu mluvit pouze za naši vládu, nikoli za celé NATO, ale my jsme (vstupu Izraele do NATO) nakloněni,“ řekla Parkanová. K otázce amerického radaru, který má být umístěn v České republice uvedla, že může stejně jako izraelský protiraketový obranný systém Arrow odradit některé státy od vývoje jaderných zbraní."

USRAEL převezme konečně viditelně svou svrchovanou vládu v NATO kterou má od začátku této organizace :-)) jupí.
Zhlédnuto 1442 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press