Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

S Váma je to horší, než s těma dětma pane Klacku Nováku….,aneb veřejné přiznání Lukáše Herclíka

Lukáš HERCLÍK, 5.3.2008
Pane Nováku,

Úmyslně jsem čekal, kdo za chytráka, až nebude mít čím střílet, se chytne tohoto tématu.

Nemáte to v hlavě v pořádku, jste totiž zcela jistě nasazený s dalšími klacky, to mi nikdo nevymluví a hlavně nemáte čisté svědomí.

Za své zkušenosti z drogami se nestydím, jsem rád, že v době, kdy to masově vrthlo do republiky, jsem si vše vyzkoušel a zaplaťpánbůh, na ničem nezůstal závislý.

Bylo to pro mě zajímavém poznávání a dostávání se do jiné reality přemýšlení obecně.

Začal jsem trávou, skončil trávou, v dnešní době nefetuji, nekouřím, nepiji alkohol, nehoním děvčata, pracuji, starám se o pejska, jezdím fotit po ČR, atd.

Není to nic k vytahování, přiznání veřejné, koketování s drogami, ale mám pro to svůj důvod.

Bohužel, jsem měl za trávu v životě dvě tvrdší potyčky s policií, které vždy skončily i tak nepříjemným podmínečným trestem, za trávu(tráva není vražda, nebo rozkrádání státního majetku pane Nováku).

Je to jediná věc, kterou na mě může kdokoliv vytáhnout a pokusit se mou osobu zdiskretizovat.

A hlavně, jelikož jsme přehulili Američany či Holanďany, tak všichni lidé, kteří hulí jsou se mnou, protože vy nevíte o čem je řeč.

A hulí přes 40 procent populace, ne li víc, kdyby stát idiot, začal pěstovat dobré modely a prodával by je 100 gram, už dávno by jsme neměly tak nebezpečně vysoký státní dluh!!!!

V druhém případě, jsem navštívil naši krásnou Ruzyňskou vazbu na šest týdnů.

Veřejně to teď přiznávám a počítal jsem s tím, z důvodu úmyslné diskretizace ze strany zpolitizovaných medií a zlých lidí, kteří, když už nemají z čeho střílet, tak se snaží vzít veškeré negativa na dotyčného.

Tak, a teď Vám slibuji, že na mě už nic nevyšťouráte, Vše jsem přiznal a jinak už jsem čistý jako lilie, povedlo se mi už ani účelově nelhat v životě a to je co říct v dnešní uspěchané době leváren.

Teď už mě budete muset nechat zastřelit, jako Mrázka, který toho také hodně věděl, ale i s tímhle počítám, a bylo by to pro mě ctí, zemřít jako mučedník.

Jelikož pár vyvolených lidí, ví, v tomto případě co mají dělat, a to budete mrkat na drát vy ubožáku a s Váma jsem už opravdu domluvil, jste trapák, nemá cenu s Vámi diskutovat, nemáte argumenty, tak co s Váma!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A je vidět, že máte v hlavě nasráno a neumíte číst a dávat si věci v souvislost, já v životě opakoval jen jednou a to ještě z důvodu záškoláctví, které se týkalo jednoho proflákaného roku, chudáku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zhlédnuto 3048 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press