Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

NEJEN NE ZÁKLADNÁM MŮŽE BÝT HRDÁ

Lukáš HERCLÍK, 7.3.2008
Správně pane Nováku, všichni zlý lidé s nečistým svědomím, ať se mají na pozoru. Právě proto, že mě budou muset zastřelit, aby mě zastavily.

Jako správný vodnář, když se rozjedu, tak nevím, kde mám brzdu.

Ale vážně, mě to nebaví se s Vámi pořád přetahovat, na rozdíl od Vás to dělám zadarmo a jak jsem říkal, uctívám stále jako blbec, dodržení, chlapského slova a jsem s úctou k němu pověřen jistým neoficiálním mandátem od lidí z Prahy 10, kterých je přes 3000.

Nepočítám své známé, po celé České republice a v tom je ta hlavní munice, až začne hořet a situace bude opravdu vážná, tak mám sílu pohnout s hlasy a vyjádřením lidí, kterých se stav planety bude týkat nejvíce.

Hlavní zbrań, se skrývá v dnešní mládeži, díky své upřímnosti, mám po celé republice tisíce známých, který mají další známé, své rodiče, někteří rodiny a lavinka se nám nabaluje pokud je v sázce smysluplná myšlenka.

Takže pravda je spíše o tom, že se snažím, jen dostát svého slova, má chyba, že takto riskuji, ale neměl jsem to slovo dávat.

Na závěr jsme u té logičnosti a následných odpovědí při reagování

Tak sem buď debil, ale jak můžu, tak tohle nechápu, rozeberte to pane Nováku?




Jen si dejte pozor, aby to se svou hrdostí na ODS nemyslel vážně :o)



ZNOVU OPAKUJI, NIKDY JSEM NIKOHO NEVOLIL, NESYMPATIZUJI, TROŠKU SE ZELENÝMI, ALE TI, JESTLY SE RYCHLE NEVZPAMATUJÍ, TAK NEJEN JÁ, JIM ZATLUČEME POLITICKÝ HŘEBÍČEK PŘI DALŠÍCH VOLBÁCH.

ZASTUPUJI SVŮJ MANDÁT UŽŠÍHO KRUHU, ALE STÁLE SE ROZRŮSTAJÍCÍ PODPORY A SVÝMI NÁZORY REPRODUKUJI NÁZORY A STAV OBČANŮ V ČR.

A TO BY BYLA ŠKODA, VE VĚTŠINĚ PŘÍPADŮ SE ZTOTOŽNUJI S JEJICH NÁZORY. PROSIL BYCH NĚKOHO OD ZELENÝCH, ABY SE MI OZVAL NA E MAIL STANISLAV PENC, DOUFÁM, ŽE JE JEN PRACOVNĚ ZANEPRÁZDNĚNÝ, VÍ O ČEM MLUVÍM, JESTLI ZKLAME I ON, TAK UŽ NEVÍM….
Zhlédnuto 1250 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press