Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Vážená paní Hájková

Pane Kriesingře, ja si pamatuji kdy Libra stále 65 korun a určitě bych nepřirovnával Velkou Británie k Ukrajině. A vyjadření kurzu jedné měny k druhé vyznačuje jen stav poměru těch to dvou ekonomik (více méně). Podstatnější je hospodářský růst, který se v Americe zpomaluje, to je pravda. Ale všichni víme, že když neporoste Amerika neporoste svět. To je prostě fakt. Ale krizi celospolečneskou v tom rozhodně nevidím, jen se jisté věci seběhli a musí se vyřešit.
Sociální model, víte on vznikl v 30. letech po Velké hospodářské krizi a třeba vámi zmiňované Švédsko v 90. letech bylo nuceno právě kvůli hospodářskému úpadku odstoupit od své neutrality a požád o vstup do ES/EU protože horzila hospodářská recese a Švédové potřebovali nějaký stimul. Norsko je trošku jiný případ, vzhledem k tomu, že je to jeden z nejbohatších států světa.

Pokles tolerance... to je otázka ... kdy se lidé snášeli? Kdy spolu naválčili? Řecko-punské války (národnostní spor), reconquista Pyrenejského poloostrova (náboženská válka), Turecké nájezdy do Evropy a spojení křesťanských národů jako hráze proti nim , Křižácké výpravy ...... atd. Lidé nikdy nebyli tolerantní vůči něčemu jinému ...... jen je na to teď daleko více vidět
Zhlédnuto 1376 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press