Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: HUMANISTI.cz

x y, 4.2.2008

Článek reaguje na:
Pavel Smetana - Re: HUMANISTI.cz

Pane Smetano, víte v čem je myslím problém. To co říkáte je více méně pravda. Problém je v tom, že nikdo netvrdí, že "řadoví" členové, kteří sympatizují s myšlenkami toho uskupení propagují nějakou politickou ideologii.

Jde o to, (a teď budu mluvit za sebe) že mám pocit, že vedení tohoto sdružení zas tak apolitické není. A v tom já vidím ten největší problém. V okamžiku, kdy si jedna strana de facto založí svou programatiku na odporu vůči radaru (stránka www.humanistickastrana.cz je prošpikovaná videi a články, které se shodují s těmito stránkami) a zároveň její představitelé jsou ve vedení tohoto sdružení, je to podezřelé.

A jen postřeh ........ oni stránky www.humanistickastran.cz, a www.nezkladnam.cz už začíná pomalu splývat. Na tomto odkazu (který jsem našel v aktualitách) http://www.humanistickastrana.cz/aktuality.php?id=298 najdete video nazvané: "Demonstrace 26.5. - podívejte se na fotografie a poslechněte si projevy". Fajn ale pokud Humanistická strana, nesplývá z Nezkladnám nechýbí tam proti čemu se demostruje?? Nebo je už předem jasné, že když jde o "humanisty" musí to být radar???
Zhlédnuto 1342 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press