Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: S USA na věčné časy?

x y, 29.2.2008

Článek reaguje na:
Pavel Smetana - Re: Re: S USA na věčné časy?

Ja vím že skončila studená válka, ale vy jste mě zařadil do fanklubu Bushe - bez zjevného důvodu, neboť jsem se zde k jeho politice nikdy v globálu nevyjadřoval (radar je jen malá dilčí část celé politiky USA) - takže nevím proč já bych Vás nemohl přiřadit k Putinovi (když jste jako on proti radaru) atd.

Mě integrace nevadí, já jen že jste tady hrdě prohlašoval, že dosud žijeme ve svobodné zemi a já Vám říkám, že integrace nám ukajuje postupně víc a víc suverenity a tedy svobody - a proti tomu už neprotestujete což mi příjde jako paradox - neboť pak není ubírání svobody a ubíraní svobody stejné ... což mi přijde divné

Ano věděl jsem to - mám zkoušku z Evropské integrace :).

Já si nemyslím, že EU by měla hledat nějakou protiváhu vůči USA, měla by bý partnerem. A dneska v obchodním styku je. Tolik peněz kolik teče denně mezi Evropou a Amerikou se nevyskytuje nikde jinde na světě. Evropa se s Amerikou prostě potřebují a to přinejmeším po obchodní stránce, ať se Vám to líbí nebo ne.

A víte, a co, že jsme za potížisty? To je jako špatně? Dánsko má celou vyjímku ze Společené bezpečnostní a obranné politiky (musela se tam kvůli tomu dvakrát schvalovat Maastrichstká smlouva - to byl teprve poprask) a jsou snad špatnými členy?
Vy by jste chtěl, aby jsme mlčky proplouvali bez vyjádření názoru? Už to vidím, to by jste tady kritizoval, že naše vláda je beznázorová ...
Zhlédnuto 1249 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press