Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: lež a nenávist

No tak bylo mi celkem jasné, že teoristy neobhajujete. Jen jsem chtěl ukázat, že poukazujete na věci které děla USA a říká jak strašné jsou. Za to to co teoristi udělali USA ( a nejen jim a mnohým dalším) v klidu necháváte být, s myšlenkou v pozadí - oni jsou to holt teroristi a teoristicke utoky se od nich prostě čekají.

Kolektivní vinu neuznávám

To že teď můžete říct, že v Iráku nebyly nalezeny žádné zbraně hromadného ničení a že Husajn nebyl napojen na Al-kaidu tak jak se předpokládalo, je jen důkazem toho, že i USA přiznává chyby, kdyby tuhle zprávu chtěli zamlčet asi by ji nevydali, ne?
Za druhé to nže se to ví dne je hezké, 5 let po invazi trvalo zjistit jak to vlastně je. Chtěl bych vidět Vás jako prezidenta USA, když Vám několik měsícu po akci, kdy je napaden Váš stát, zabity desítky tisíc lidí, zničeny nejvyšší budovy v nejlidnatějším městě, tajné služby oznámí - v Iráku to není dobré je zde hrozba zbraní hromadného ničení a podpora Al-Kaidy.
Chápu vy byste řekl tak to rok prověřujte, co oni totž tak můžou, maximálně nám zabijí zas nějakých pár desítek tisíc lidí, naštěstí jich máme pár stovek miliónu tak se to moc nepozná .... To asi ne!

To že dnes víte, že to bylo jinak je jiná věc. Nemůžete posuzovat rozhodnutí tehdejší doby z pohledu současných znalostí.
Zhlédnuto 1354 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press