Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Kóta 718

x y, 2.5.2008

Článek reaguje na:
Svatopluk Beran - Re: Re: Kóta 718

Mám jednu otázku, kde jsou hranice demokratické občansé neposlušnosti? Zatím jste se dopustil přestupku, to jde že, trestný čin taky půjde? Nebo snad když z demokratické občanské neposlušnosti někdo zabije premiéra aby nemohl podepsat smlouvu je to taky ještě v pořádku a budeme se ohánět občnakou neposlušností.
Občanská neposlušnost je tak nebezpečný nástoj, který se použivá jen, když jsou ohrožena elemtární lidksá a ústavní práva. A to nemluvím o tom, že mnohody občanská neposlušnost vede k občanským válkám ....

To je zase jen hezky využité sousloví bez jakých koliv souvislostí, ale vypadá to hezky, když řekneme že vystupujeme v rámci občanské neposlušnosti ....


Na stránkách greenpeace není nic, krom obencých keců, které najdete všude, na to tam nemusí být GP. Prostě to je jen zneužití známeho jména GP, a halvně GP už dlouho nemělo žádnou akci na kterou by se ukázalo - populismus???

Atomové zbraně? Ježiš tak budem bojovat proti hospodářskému růstu? Protože ten umožňuje, že si nějaká země může dovolit koupit zbraně či technologie. Nebo budeme bojovat proti technologickému pokroku, který tyto zbraně umožňuje??? Takže jaderné zbraně jsou zase jen obecný kec, který strašně hezky vypadá ale vůbec nic neříká a je jen zástěrkou.
Zhlédnuto 1363 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press