Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Za opravdovou demokracii!

Jiří Bezák, 7.11.2007
Vážení spoluobčané,
to co předváděly polistopadové vlády nebyla opravdová demokracie, ale okleštěná! Hned Vám sdělím proč. Ústava České republiky z roku 1993 předpokládala institut obecného referenda, ale politici dosud do roku 2007 Ústavu ČR v tomto bodě nenaplnili, protože se jim to hodilo a hodí! Poslední pokus poslanců ČSSD a KSČM prosadit referendum, aby občané mohli svobodně vyjádřit svou vůli ke stavbě vojenského zařízení USA - radaru na našem území zablokovaly strany vládní koalice, stojící na dvou amorálních přeběhlících Melčákovi a Pohankovi, navíc vlády, kterou přes lživé tvrzení prezident Klaus jmenoval! Je tu nějak přešibalováno v té vrcholné české politice! Málokterý politik se neštítí lhát občanům České republiky. Vypadá to, že za Oceánem se to naučili u arcilháře všech dob! Politici zapomněli, že přísloví "Lež má krátké nohy!" platilo, platí a bude platit stále. Jak říkávala moje babička: "Na každou sviňi se jednou voda uvaří!" a nebo "Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá!". A tak to dopadne se všemi nepoctivými politiky, jak za Oceánem, tak u nás v republice.
Blíží se památný 17.listopad a je škoda, že toto datum bylo v roce 1989 zneužito proti lidu České republiky. Retrospektivně si můžeme vzpomínat na lži pana Havla, Klause a jim podobných politiků! "Láska zvítězí nad nenávistí a lží!" Bohužel dosud tomu tak není! Propuštění vrahové z vězení, zpackaná privatizace, korupce, rozkrádání národního majetku, zdražování, snižování životní úrovně chudších vrstev obyvatelstva, další kolo zbrojení ve světě, humanitární bombardování, lži vedoucí k dalším válkám, jako té irácké, podpora výbojných plánů nejmocnější světové mocnosti atd. Letos už přetekla nádoba důvěry občanů v současné a polistopadové politiky natolik, že jsou schopni naplnit 17.listopadu 2007 celé Václavské náměstí v Praze a náměstí Svobody v Brně. Jsou schopni zacinkat klíčemi a současné nelegitimní vládě říct: " Děkujeme, odejděte!".
Jediný pan Čunek pochopil, že ve vrcholné politice ztratil kredit, a to díky mediálnímu tlaku na jeho odstoupení. Ostatní pánové se drží zuby nehty korýtek, dokud nebudou na zmíněných náměstích vypískáni. Zoufalý počin pana Julínka odvolat z funkce předního světoznámého onkologa pana Pavla Klenera je jen hřebíčkem do rakve Topolánkovi vlády. Nezbývá než říct:
"Topolánku máš na kahánku!"
Zhlédnuto 1424 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press