Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Radar USA je v ČR zbytečná investice!

Jiří Bezák, 27.1.2008
Ano, je to tak, peníze, které pohltí nesmyslná stavba radaru USA v ČR a raketové základny USA v Polsku, jsou zbytečně vyhozeny v čase, kdy velká část světa trpí bídou, hladem a nemocemi. Doufám, že si to nový prezident USA uvědomí a bude bláznivé nápady Bushe a generálů z Pentagonu ignorovat. Věřím, že pokud se nestane nic zlého, pak by mohl být prezidentem USA první afroameričan Barack Obama.
Odpovím na otázku: proč jsou to zbytečně vyhozené peníze daňových poplatníků?
To, že USA chtějí postavit radar v ČR a raketovou základnu v Polsku se tak "profláklo", že už se nejedná o vojensky tajnou stavbu, takže pozbývá smysl a navíc argumentace našich politiků a pána Klvaňi, že utajovaná data radaru nemůžou být veřejnosti dostupná, jsou nesmysl, protože je spousta už znalostí z podobných radarů USA a SSSR tak, že o nějakém tajemství už nemůže být ani řeči! Každé školní dítě už ví, že USA chtějí v ČR v Brdech u obce Trokavec postavit radar tichomořského typu a v Polsku raketovou základnu namířenou na imaginárního protivníka. Někdo, jako generál Obering, tvrdí že je to kvůli Íránu, který mimo jiné nedisponuje tak moderní technologií, aby mohl USA ohrozit, a odpůrci radaru tvrdí, že je namířeno na Rusko a Čínu. V Rusku a v Číně by museli být politici "padlí na hlavu", aby nereagovali na americkou provokaci!!! Rakouský ministr to řekl úplně výstižně!
Resumé: USA si zahrávají s ohněm! Rozpoutávají další kolo nesmyslného zbrojení ve světě s cílem, dosáhnout světovlády. Víme, že už takové velmoci na světě byly a víme jak dopadly! Viz.: hitlerovské Německo! Mimo jiné bylo vyspělejší než stalinovské Rusko, takže USA nemají a nikdy nebudou mít vojenskou převahu ve vojenské technologické vyspělosti ve světě zajištěnou stoprocentně. Jde jen o pentagonský generálský nikdy nenaplněný sen ovládnout celý svět USA!
Vážení generálové z Pentagonu, staré české přísloví říká: Žádný strom neroste do nebe! a druhé pravdivé české přísloví říká: Kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá!!! Nahraďte Vaši agresorskou politiku politikou spolupráce v oblastech lidu světa prospěšných!!!
Zhlédnuto 1285 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press