Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Paměti G. W. Bushe: Věřil jsem, že Let 93 byl sestřelen

Jakub Pavlík, 31.10.2010
Na světlo světa se dostala informace o obsahu chystaných knižních pamětech bývalého amerického prezidenta George W. Bushe Decision Points (Rozhodnutí), které mají vyjít 9. listopadu 2010 u vydavatelství Crown. Ale o obsahu chystaných pamětí 43. amerického prezidenta přinesl prvně informaci web Drudge Report.

Paměti pojednávají osobních i prezidentských krocích G. W. Bushe, proto pojednávají o Bushovém alkoholismu a jeho skoncování s ním, o návratu k jeho víře, Iráku, Iránu, Afghánistánu, o útocích ze dne 11. září 2001, hurikánu Katrina, finanční krizi a o mnoha dalších a dalších událostech, které formovaly nejenom americké dějiny během prvního desetiletí 21. století.

Kniha taky pojednává o událostech ze dne 11. září 2001. To ráno, píše Bush, jsem vydal rozkaz, aby sestřelili unesené letadla.

Když v 10:03 se zřítil Let 93 na prázdné pole v Shankville ve státě Pensylvánie, většina věřila, že to bylo kvůli tomu, že cestující přemohli únosce. Bush píše, že prvně věřil, že Let 93 byl sestřelen americkou armádou na základě jeho rozkazu z rána toho dne.

Zdroj: http://drudgereport.com/ , http://www.amazon.com/gp/product/0307590615/
__________________________________________________________

Pár faktů dokazující, že Let 93 byl sestřelen:

Fakt, že Let 93 byl sestřelený dokládá i skutečnost, že křídlo a motor se našel přes kilometr od místa dopadu. Šest pytlů plných pošty, které převážel Let 93 byly nalezeny v jezeře Indian, víc jak kilometr od místa dopadu Letu 93.

Očití svědkové řekli, že v místě dopadu bylo jen malý a krátký požár a nepatrný oblak dýmu. Když havaruje letadlo je obvykle na místě dopadu obrovský požár z hořícího leteckého benzínu a obrovský mrak černého kouře stoupajícího k oblakům. Nezapomínejme na fakt, že bylo 11. září 2001 a ten den byl letecký benzín obzvláště agresivní. U Pentagonu dokázal vypařit Boeing během krátké chvilky. A jinde v ten den během chvilky způsobil pád mrakodrapů Dvojčat a jedné budovy stojící opodál.

Očití svědci slyšeli zvuk exploze a ne zvuk pádu letadla.

Susan Mcelwain, očitá svědkyně, toho rána viděla vojenské letadlo nad Shanksillem před „havárií“ Letu 93. Tato informace není uváděná v médiích a americké úřady jakoukoliv přítomnost vojenského letadla popírají.

Přítomnost vojenského letadla vidělo nejméně dalších šest očitých svědků.

Malé trosky motoru se nacházely v okruhu osm mil od dopadu Letu 93. To vykazuje použití tepelně řízené střely vzduch vzduch, která zasáhla nejteplejší část letadla – motor.

Zdroj: http://fc911.wordpress.com/
Zhlédnuto 1232 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press