Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Program TOP 09: Američanům radar a katolické církvi miliardy

Petr Roth, 31.8.2009
....
Předsedou strany TOP 09 je Karel Schwarzenberg, který podepsal smlouvu s USA o umístění protiraketového radaru v České republice. Jednička na kandidátce TOP 09 v Jihočeském kraji je radarová pěniceVlasta Parkanová. Tito lidé by svůj postoj mohli změnit jenom po krkolomném názorovém veletoči.
....

Vraťme se ale ke straně TOP 09. Proč tato strana vznikla a kdo jí dal peníze na masivní kampaň? Solidní informace zatím chybí. Má tato sezónní prskavka prosadit stavbu radaru? Američané sami pochybují, zda takové zařízení v Čechách opravdu potřebují. Podporovali by i za takových okolností stranu, která navíc může ve volbách propadnout? Radaroví nadšenci se spíše dočkají jen poplácání po ramenou. Má snad TOP 09 udržet Karla Schwarzenberga ve vysoké politice? Stál by mu tenhle koníček za desítky milionů korun? A proč by ho podporovali lidovci, kteří narychlo opustili v parlamentu bezpečně usazenou stranu?

...

celý článek na

http://blisty.cz/2009/8/31/art48669.html


-----------------------

k tomu:

Novináři hrají svou trapnou roličku a chňapají po prvním cingrlátku, které jim hodní pánové nabídli jako malým děckům. Novináři se stali pod taktovkou programátorů volebních výsledků z agentur pro výzkumy mínění občanstva hlavními věrozvěsty šťastných zítřků s vládou recyklátů. Od té chvilky neuplyne ani den, abychom neslyšeli, co a proč Kalousek se Schwarzenbergem zamýšlejí a nikdy se nezapomene na to, že oba chtějí šetřit a přibližovat stát občanům a bla bla bla...


Od Schwarzenberga řeči o právním státě a o naslouchání občanům zní obzvlášť nezdravě. On, který roky pohrdal a dodnes pohrdá míněním 70 % občanů v otázce radaru a jenž v kauze uznání samostatnosti Kosova obešel v parlamentním systému samotný parlament (!!!) a pak i prezidenta! Kalouskovo proroctví o "krizi, která nás nezasáhne" by se mělo vytesat do kamene na paměť budoucím generacím. A tento pán novináře přesvědčil, že bude šetřit!!!
...

celý článek na

http://www.outsidermedia.cz/TOP-09-Demonicke-lzi-z-jineho-vesmiru-1.aspx
Zhlédnuto 2137 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press