Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Bezák dozrál...

Aleš Novák, 26.10.2007
milý pane Bezáku,
obracím se na vás formou otevřeného dopisu, protože systém blogů na Nezákladnám neumožňuje přidávat komentáře přímo k článkům.

S údivem jsem si přečetl Váš článek Čas dozrál . Titulek věru mnohoznačný, čekal bych ho spíš na stránkách Haló novin nebo podobných úzce zaměřených tiskovin. Možná budu trochu drzý, ale dovolím si vám nabídnou několik možností, jak vyřešit Vaši osobní nespokojenost se současným politickým systémem.

První možností je rezignovat. Přestat se o politiku zajímat, nekoukat na televizi, nečíst noviny. Uvidíte, že se Vám uleví, objevíte spoustu nových radostí života a určitě potkáte i mnoho lidí, kteří se s nechutnou politikou také takhle vypořádali. Poznáte je podle toho, že se za každých okolností optimisticky usmívají.

Druhá možnost je rezignovat důrazně. Sbalit si do batohu, kufru, případně do zavazadlového prostoru auta několik nezbytností a odjet tam, kde demokracie funguje lépe a radostněji. Předem Vás varuji, že ta cesta může být dost dlouhá, vzhledem ke kulatosti naší planety se dokonce může stát, že se při hledání vrátíte zpátky sem, do ČR. Ale za tu zkušenost to stojí...

A třetí možnost je nechat se zapsat na kandidátku nějaké politické strany, případně nějakou novou stranu založit, účastnit se voleb, vyhrát a stát se premiérem. Pak budete mít možnost ovlivnit běh věcí veřejných podle Vašeho gusta.

Ať už si vyberete jakoukoli z variant, případně nějakou zde neuvedenou, přeji Vám mnoho zdaru a spokojenosti.

p.s.: zmiňujete se o cenzuře, nebylo by možné uvést nějaký konkrétní příklad?

s pozdravem
Aleš Novák, Jince
Zhlédnuto 1294 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press