Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

začněme od Adama...

Aleš Novák, 1.11.2007
Milý pane Adame,
ve čtyřech bodech jste definoval složení skupiny lidí, kteří u nás chodí k volbám. Myslím, že kdyby si Vaši definici přečtlo všech těch 5 348 976 voličů, kteří v posledních sněmovních volbách odevzdali své platné hlasy, jen velmi malé procento z nich by se ve Vašich čtyřech bodech našlo.
Chci tím říct, že zpochybňování účasti při volbách
není rozhodně na místě. Naproti tomu průzkumy veřejného mínění zobrazují informace získané na velmi malém vzorku občanů, proto je 70% občanů proti základnám jen velmi orientační informace. Na druhé straně odpůrci základen zase zpochybňují Klvaňovy průzkumy, kde je proti základně už jen 49% občanů.
Takové hraní s čísly by se dalo rozvíjet nekonečně dlouho, jsem toho názoru, že nejlepším průzkumem veřejného mínění jsou volby.

A ještě k Vaší větě, cituji "...Pravda je ovšem taková, bohužel, že i komunismus má své klady..." .To mi tedy trochu přeběhl mráz po zádech. Se stejnou lehkostí totiž lze říci, že i nacismus měl své klady, přitom je dnes u nás naprosto nepřijatelné, aby někdo myšlenky nacismu veřejně obhajoval...

To, že všichni odpůrci radaru nejsou komunisti nebo jejich příznivci, nic nemění na situaci, že největší protiradarovou akci, blokádu vojenského prostoru Jince, zorganizovala díky své rozvětvené síti právě KSČM. Je sympatické, že se k této blokádě Nezákladnám moc nehlásí, podpisy sebrané pod petice při této komunistické akci ale jistě do svých 70% odpůrců počítat budete...
Zhlédnuto 1303 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press