Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Objektivita médií 4.

Aleš Novák, 2.11.2007
Milý pane Adame,
to, že každou Vaší tiskovou konferenci nepřenáší přímým přenosem Česká televize, ještě neznamená, že o ní nemůžou informovat další média.
Naštěstí už nežijeme v době, kdy jediným zdrojem informací byla televize.


Vaše argumentace tím, že za komunismu televize neprezentovala protikomunistické názory, je docela úsměvná. Za prvé názory iniciativy Nezákladnám nejeví žádné znaky antikomunismu. A za druhé veřejnoprávní televize uvádí reklamy s panem Tamášem a dalšími aktivisty poměrně často, takže pokud by byly nějaké zásadní informace z Nezákladnám, zcela jistě se k nim občané dostanou.

Ve srovnání s tím se aktivisté PRO základny neobjevují v televizi skoro vůbec, takže jestli by někdo měl hovořit o neobjektivitě, rozhodně to není iniciativa Nezákladnám.

Zajímalo by mě, jak si představujete běžného občana, když si myslíte, že je to takový nekňuba, že není schopen si sehnat informace, které ho zajímají.
Ve skutečnosti je to tak, že kdo chce, tak si informace o radaru obstará, a komu je to jedno, tomu ani dvacetičtyřhodinové přímé přenosy z Vašich tiskových konferencí nejsou nic platné.

Jestli věříte, že občané jsou nedostatečně informovaní, jak si potom vysvětlujete podpisy pod Vaší peticí na zastávkách Vašeho autobusu? To Vám nevadí, že se tam podepisují neinformovaní trumberové?

Aleš Novák
alesnovak1@seznam.cz
Zhlédnuto 1532 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press