Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Objektivita médií 6.

Aleš Novák, 3.11.2007
odpověď na Reakci... v recenzích:

Milý pane Smetano,

děkuji za vynikající rozbor mediálního trhu. Zejména Vaše slovní smyčka o deníku Právo , který je nezávislý na prodejnosti, proto má dobrou prodejnost, je takřka nenapadnutelná.Jen chybí doplnění, kdo je vlastně majitelem Práva, když už to zmiňujete u mfd a LN. Tam sice figurují skutečně němečtí majitelé, ale na druhé straně probleskla médii informace, že nejmenovaná německá energetická firma, která v Rusku nakupuje plyn, si u nás najala PR agenturu na boj proti radaru.
Takže rozhodně se nedá klást rovnítko mezi slova německé a proradarové.

Zapomněl jste ale , že v novinových stáncích se dá koupit několik dalších deníků. Například takové Haló noviny zcela určitě taky budou nezávislé na prodejnosti, přesto stále vycházejí a protiradarové informace tam naprosto bez cenzury jsou.

A to zcela pomíjím zahraniční média. Například světoznámý starosta Neoral se často nechává slyšet, že má kontakty na spoustu zahraničních nivinářů, takže pro něj jistě není problém kdykoli zveřejnit jakoukoli zprávu v jakémkoli světovém deníku :o)

Takže jen stručně zopakuji to,co jsem už psal: není pravda, že občané nemají možnost sehnat informace o radaru. Kdo chce, ten je najde. Nedělejte z lidí hlupáky.

A pokud jde o srovnávání s předlistopadovou dobou, já jsem s tím nezačal. Pouze jsem reagoval na zmínky v článku pana Adama.

pěkný den
Aleš Novák
Zhlédnuto 1547 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press