Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Objektivita médií 14

Aleš Novák, 6.11.2007
Naposledy se o radaru hovořilo minulý týden, když se rozebírala možnost kontroly provozu prostřednictvím ruských pozorovatelů.

Možná Vám uniklo, že vládní kampaň má za úkol informovat, nikoli někoho přesvědčovat. Stejně jako nedostali žádné peníze odpůrci vstupu do EU,když se verbovalo pro vstup, tak nedostanou žádné peníze ani odpůrci radaru :o)

To je právě na Vaší protiradarové kampani zajímavé, jak postupně měníte strategii: v prvním stádiu bylo hlavním heslem JSME PROTI, PROTOŽE NEMÁME DOST INFORMACÍ. Postupem doby informací přibývalo, tak se heslo operativně upravilo na JSME PROTI, RADAR MÁ VELKÁ ZDRAVOTNÍ RIZIKA.
Když se poslanecká delegace vrátila z Marshalových ostrovů, kde je podobný radar umístěn, zjistlilo se, že ani ta zdravotní rizika nejsou tak vážná. Tak se heslo opět operativně změnilo na JSME PROTI, PROTOŽE SE ROZTOČÍ NOVÉ KOLO ZBROJENÍ.
Jenže zatím se harašení zbraní ozývá spíš z východní strany, takže i tohle heslo nějak skřípe. A tak jsme zatím v poslední fázi výroby hesel, kdy je třeba dokola opakovat POLITICI JSOU ZKORUMPOVANÍ A JDE JIM JEN O PENÍZE A MOC, CHCEME REFERENDUM.
S tím se dá vystačit poměrně dlouho, dokonce tomu spousta lidí je ochotna uvěřit. Takže si počkejme na příští volby, jestli v nich dostane dost hlasů někdo nezkorumpovaný, komu nejde o moc, a pořádně s těmi američany a jejich radarem zamete :o) Budou do voleb kandidovat Humanisté? A na jaké kandidátce bude celosvětově známý starosta Neoral? :o)
Zhlédnuto 1309 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press