Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Co dělat proti zrádné české vládě bez mandátu?

Aleš Novák, 22.2.2008
Až tu taková vláda vznikne, bude potřeba volit všechny prostředky k tomu, abychom se takové vlády zbavili. Jenže současná vláda vznikla na základě výsledků voleb v roce 2006.

Jak všichni víme, koalice i opozice získaly shodně 100 mandátů ve sněmovně, takže situace byla patová, ať se na to koukáme z jaké strany chceme. Každá ze stran by pro ustavení většinové vlády potřebovala minimálně jednoho poslance z druhé strany barikády. Vládní koalice dostala dokonce dva takové hlasy, proto vládne. Není možné taky zapomenout na to, že vládní koalice dostala, pokud jde o hlasy voličů, v konečném součtu o víc než 200 tisíc hlasů víc než komunistická a socialistická strana.

Vyvolávání pouličních demonstrací, jak jsme se už několikrát přesvědčili, k žádnému cíli nevede. Volby jsou tu už za chvíli, na podzim krajské a senátní, následovat budou i sněmovní. Tak přijďte a dejte své hlasy takovým lidem, kteří vás nezklamou :o)

p.s.: pročpak nikdo nesvolává masové akce na obranu územní celistvosti Srbské republiky? Nikomu nevadí, jak se navzdory rezoluci Rady Bezpečnosti OSN kolíkují hranice pro budoucí "velkou" Albánii? Nikomu to nepřipomíná situaci u nás s odtržením území s převahou německého obyvatelstva? Máme hodně krátkou paměť...
Zhlédnuto 1463 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press