Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Osud nezastavíš...:o)

Pane Herclíku,
jsem rád, že mi věnujete tolik pozornosti. Jen bych se opět ohradil proti tomu vašemu, již obvyklému, zobecňování. Píšete, že jste "slušní lidé". No a co? Chcete tím naznačit, že ten, kdo má jiný názor než vy, není slušný člověk?
líbí se mi vaše vyjádření "Viděl jsem Vaše stránky PRO ZÁKLADNU a Vaše odborníky v ní, dál nekomentuji...". Nejsou to žádné moje stránky, jde o partu nadšenců, které zajímá problematika radaru a souvisejících témat.

Mě víc baví chodit na stránku NEZÁKLADNÁM, publikuje tu spousta zajímavých lidí s vytříbenými názory :o)


Nebudu podrobně rozebírat vaše dlouhé texty, protože tam toho moc k rozebírání není. Jen jsem zvědav, kdy se dočkám toho, že uvidím Vaše jméno na kandidátce nějaké strany, která nás všechny spasí.

Jestli dodržíte to, co slibujete : "založíme novou politickou stranu z Mirků Dušínů, jen z našich řad podporovatelů a musíme do Všech míst, které ovlivňují život občanů a v ní, dosadit slušné lidi.
A takto budeme postupovat po celém světě, což už se děje, je konec 2008nové století, nové myšlenky, nové vize" , pak se máme skutečně na co těšit...

Je pozoruhodné, jak snadno se původní NEZÁKLADNÁM mění na , a to používám vašich slov, NE NEJEN ZÁKLADNÁM. Jak se budou vaše úderná hesla vyvíjet dál?
Zhlédnuto 1236 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press