Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Nezákladnám: opět demagogie

Aleš Novák, 24.4.2008

Článek reaguje na:
Svatopluk Beran - ČT1 - opět demagogie

Směju se, pane Berane...
Tak pro vás je informace, že se demonstrace Neviditelných zůčastnilo 23 lidí, manipulací? Nedovedu si představit ryzejší pravdu, než na prstech několika rukou přepočítat skupinu účastníků a pak, současně s obrazem, součet zveřejnit...

Ano, dá se to i obrátit: pokud je někdo neviditelný, pak se těžko může stát předmětem sčítání :o) Buďme rádi, že ČT věnovala několik minut těm "viditelně neviditelným".

Nemohl jste se účastnit? ŽE jste mimopražský? Ale v Praze žije desetina obyvatel ČR, takže jestli je odpor proti radaru skutečně 70%, jak to, že z milionu obyvatel Prahy přišlo jen 23 lidí? Já vím, ostatní byli neviditelní...

Jestli chcete být aktivistou, musíte mít finančně silné sponzory, nemůžete si přeci na každou demonstraci brát dovolenou a platit z vlastních peněz benzín nebo jízdenku :o)
Zeptejte se oana Tamáše, jak se to dělá, ještě nedávno byl na přednáškovém turné v USA, včera zas na neviditelné demonstraci :o)

a pokud jde o těch vašich 70% neviditelných: kdyby se udělala anketa CHCETE ZRUŠIT DANĚ? bylo by pro jistě 100% veřejnosti. A přesto tito "neviditelní" daně platí...To není žádná manipupace, ani ohrožení demokracie. To jen vy to tak zkresleně vidíte.
Zhlédnuto 1338 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press