Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Recenze příáspěvku Rostislava Adama o nedůvěryhodné Russia TV.

Vážený pane, žádná Russia TV neexistuje, existuje jen kanál Russia Today, RT, ale vy jste postoval odkaz na jinou televizi, která má s danou společného jen to, že je také ruská:
Konkrétně tento: https://www.1tv.ru/news/2017/02/04/319211-evropeyskie_pokupateli_stolknulis_s_defitsitom_ovoschey_v_supermarketah
Jde o kanál 1TV a Google mi přeložil, co se v příspěvku říká: \"Tři saláty v jedné ruce. V obchodech v Británii, Norsku a Dánsku je neobvykle prázdno. Prodej zbývajících artiklů je přísně na příděl. Například, několik salátů a hlava brokolice na osobu. A ceny jsou do nebe vysoké. Patizony a lilek vzrostly v ceně za měsíc téměř čtyřikrát!

Vinou za všechen ten nedostatek plodin je velmi chladné počasí v Itálii a ve Španělsku - hlavních dodavatelů v tomto období roku. Za prvé, zemědělské oblasti se pokryly ledovými sprchy a pak mrazy. Podle odborníků, pokud se počasí nezlepší, může Evropa zůstat i bez citrusů.\"

Nevím, zda tomu tak skutečně je, či nikoliv, jisté je, že Španělsko a Itálie se mohly vyprodat, v každém případě Russia Today odváděla a stále odvádí dobrou, ba přečasto skvělou, práci.
Zhlédnuto 2144 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press