Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: proti NE ZÁKLADNÁM? A proč?

To je právě jeden z těch případů. Byl tam i kluk v ruské vojenské uniformě a ruským praporem. Drobnosti, které nikdo neřeší, ale které nepřispívají k popularitě iniciativy a mnohé spoluobčany odradí. Tyto drobné novoty vznikají až nyní. Je v pořádku, že se lidé vyjadřují, ovšem tento prudký nárust poukazování na zástupné problémy, které odvádí od podstaty, je nyní zajímavě strmý.

Je pro mne celkem novinkou, že vláda neřeší opatření proti NE ZÁKLADNÁM, myslím si že v tom jste celkem naivní a důkazů o pokusy zdiskreditování této iniciativy jsou známé.

Žil jsem pět let v USA v mexické enklávě Californie a myslím že jsem schopen odhadnout co je na Spojených Státech super a co je honba za finančním štěstím, které nehledí na lidské hodnoty a životy.

Poukazování v mediích například na to že komunisté při přesunu k Americké ambasádě požadovali demisi vlády je též zavádějící. Toto heslo se skandovalo vždy a na všech demonstracích i tam kde komunisté nebyli, jelikož je to jediná cesta, jak při naprosté neůstupnosti Topolánka, vytvořit předpoklad nevybudování radaru u nás.
Zhlédnuto 1382 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press