Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kóta 718,8 :opět manipulace?

Nemusíte psát dlouhé články, napište jenom svoje čísla o dovozu a vývozu před, během a po první světové válce v porovnávajících intencích jako já.

Nevíte náhodou z jakého důvodu vstoupila vojska USA v roce 1898 na Kubánské území a proč ho na výzvu Pařížské mírové konference vojensky neopustila a proč byl vnucen kubánskému parlamentu Platt Amendment?
Můžete mi napsat co byl důvod vstupu USA do první světové války? Co byl důvod vstupu do druhé světové války? Co byl důvod vstupu do Vietnamské války? Co byl důvod vstupu do Afganistánu? Co byl důvod vstupu do Iráku?
Také věříte jako já, tomu, že za vznik první světové války může Gavrilo Princi?

Na svět se dívám dnešníma očima a vidím jak nynější konzervativní americká vláda pokračuje v tezích presidenta Taffta znásilňováním osobní svobody a území lidí na celém světě pod rouškou vlasteneckého protiteroristického zákona.



. když je tak ta Amerika špatná co jste tam pět let dělal? S nad jste nehledal v té špatné Americe lepší zítřky ....

ano, najivně hledal !!!!!!!!!!!!!!

Prvních dva roky jsem věřil, že je to fakt supr země a další tři roky se snažil jenom sám sebe přesvědčit, že za tím bohatstvím, kterým ta země září, je doopravdy jenom dřina a poctivé myšlení. Ale není pane Mocku - vedle tvrdé práce a chytrosti je za tím i maximální snaha vysávat celý svět, hospodářsky ho obsadit a vojensky si toto hospodářství ohlídat, tak jak to deklaroval již na začátku 20 století při svém nástupu president Tafft




tomuto nerozumím - co je to opěvované tvrdé jádro Evropy - kde jsem se o něm zmiňoval?

Nedávno jsem byl na konferenci v Německu a krom jiných zajímavých věcí jsem se dozvěděl, že to vámi opěvované tvrdé jádro Evropy, kterému tak otevíráte náruč, vidí ČR a Polsko jako dlouhodobě nejlepší evropské spojence USA. A to v Německu, Itálii atd. jsou americká vojska .......... takže tím to asi nebude ...


Doufám že jako korektní partneři buď Spojené Státy vojensky postupně opustí EU a nebo umožní EU vojenské základny v USA a sami přemístí své základny do Ruska a Číny, z Iráku už to není tak daleko.
Zhlédnuto 1340 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press