Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Greenpeace: spolupráce s Nezákladnám je nemožná.

Můžu vědět co vás na tomto výroku zaujalo pane Novák? Jak jsem zde již dříve napsal, zúčastnil jsem se od pondělí odpoledne prvních tří dní proniknutí na kotu 718 a byl jsem tam i po celou dobu obou reportérů Reflexu.

Doposud jsem se též zůčastnil převážné většiny demonstrací hnutí Ne základnám a nikdy jsem ze strany pana Tamáše, ani kohokoliv jiného z tohoto hnutí nezaznamenal sebemenší radost z účasti komunistů. Jestli o tom nevíte tak loni při demonstraci na Pohořelci přímo z tribuny vyzval pan Tamáš, právě přišlý průvod komunistů, který se dostavil na demonstraci z čtvrt hodinovým spožděním od ambasády Spojených států, aby opustili tuto demonstraci. Což oni asi po deseti minutách učinily. V žádných mediích se tato jeho výzva ani jejich odchod neobjevil. Jste stále pod vlivem nevyvážených až úmyslně zavádějících informací našich medií.

Pokud budete mít sílu a schopnost usořádat nějakou demonstraci, třeba i za radar a organizace které řeknete, že si nepřejete jejich přítomnost, vám stejně na tuto demonstraci přijde a bude demonstrovat za stejné věci, jak vy, s chutí se na vás budu dívat jak se je snažíte fyzicky vytlačit a znemožnit jim jejich protesty ve vaší blízkosti. Nepovede to k ničemu jinému nežli zásahu policie proti této demonstraci. Pokud jste byl na demonstraci 5 května, nevěřím tomu že jste tam viděl rudé vlajky.

Pana Tuttera si velice vážím, ale netroufal bych si tvrdit, že tuto odpověď vyjádřil tak jak vy si jí tady snažíte pomocí reportérů Reflexu předeslat, mohu vám klidně říci, že důvod je úplně jiný. Základna USA na našem území je jen jeden z mnoha cílů Greenpeace u nás, zatím co hnutí Ne základnám, má tuto základnu jako jedíný aspekt svého protestu, proto se mu mohou i více věnovat a jsou i viditelnější než Greenpeace. V jednom koši jsou jabka i hrušky, jste slepý, vy je nevidíte, kupte si brýle.
Zhlédnuto 1324 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press