Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Greenpeace: spolupráce s Nezákladnám je nemožná (2).

Z čeho usuzujete pane Novák, že se pan Tuttter razantně vyslovil proti Ne základnám a jejich případnému tajnému styku s mladými komunisty? Usuzujete tak z článku v týdeníku Respekt? Domníváte se že na kótu 718 mají jednotliví komunisté konkrétní zákaz vstupu, že pan Tutter lustruje v které straně je ten či onen příchozí sympatizant, který přinese na kótu jídlo či se nechá vyfotit do fotogalerie? Můžete mi říci kolik asi čtenářům mohl tento výrok razantně oslovit, tak jako vás? Já vás mohu ujistit, že byl vytržen z celkového rozhovoru, ve kterém dotyčný vyjmenovával více rozdílů, které dělí Greenpeace od Ne základnám a snažil se tím vysvětlit rozdílné pojetí těchto dvou nejsilnějších našich odpůrců vojenské základny. Zatím co Greenpeace konvenční zbraně, které neničí ve velkém přírodu nevadí. Tak možnost a použití atomových zbraní a jejich příslušenství, ať již k útoku nebo obraně, je pro tuto skupinu nepřijatelné. Díky napsání článku tak jak byl napsán, a já si myslím že na rozdíl od jiných reportáží dostatečně objektivně, vy si ve své potřebě najdete to co se vám hodí a tu se pak hloupě snažíte vypíchnout víc než byla skutečná hodnota daného.

Byl jsem několikrát účasten toho, když se pan Tamáš vyjadřoval ke všem vlajkám, které nepatří do demonstrací Ne základnám, a to hlavně
komunistických. Snad mi příznivci Ne základnám pomohou najít nějaký zvukový či psaný záznam týkající se tohoto vašeho problému.
Zhlédnuto 1333 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press