Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Greenpeace: spolupráce s Nezákladnám je nemožná (3).

"...kampaň proti radaru vedeme už dlouho.I když byla možná mediálně méně viditelná než kampaň sdružení Ne základnám. Spolupráce s ním je pro nás ale vyloučená, protože pro nás je nepřijatelné, abychom se někde objevili společně s mladými komunisty

Dobře, budu přesný ve slovíčkách i když význam a podstata vaší řečnické otázky a mé reakce na ní zůstává. Pan Tutter podle vás a redaktora Reflexu (děkuji za prohlédnutí chyby v názvu týdeníku Reflex i když opět to podstatu naší domluvy nijak nepozměnilo) a toho článku prohlásil že spolupráce je VYLOUČENÁ, protože je NEPŘIJATELNÉ to, že se pan Tamáš objevil někde s mladými komunisty.

Já vám říkám že důvodů proč je spolupráce mezi Nezákladnám a Greenpeace VYLOUČENÁ, uvedl pan Tutter víc a není mi jasné proč je pan redaktor neuvedl, jelikož i vyplývají ze zcela rozdílných cílů obou těchto táborů.

Pan Tamáš se s mladými komunisty nikde neobjevil, to jen oni přišli na demonstrci Nezákladnám a z této demonstrace je nelze nijak účastníky Nezákladnám fyzicky vytlačit. Byl by to důvod k zásahu policie.

Dále vám říkám že kdyby takovýmto spůsobem přišli komunisté na kótu 718, pan Tutter by s tím nemohl také nic dělat, pokud by nepoužil proti nim násilí, kterého by potom mohla využít vojenská policie k ostrému zásahu na této kótě. Při mém pobytu na této kótě, mi při lustraci mimo jiné policie zdělila, že pokud by došlo k našemu zranění, mohou pro nás přijet ze sanitkou a pokud by došlo k násilnostem mezi protestujícími museli by oni použít zákoných opatření k likvidaci těchto násilností.

Je již vám jasná podstata mého zdělení? Nebo najdete ještě jiné slovíčko, které sice zhola nic nemění na podstatě věci a na tom, co jste chtěl mezi tyto dvě organizace a čtenáře zanést. Ale které se dál bude pokoušet nějakým hloupým způsobem přivádět nepodstatné detaily?
Zhlédnuto 1387 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press