Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kóta 718,8 :opět manipulace?

Historické ekonomické rozpínání USA po celém světě hlavně za pomoci válek v Evropě ať chcete nebo nechcete musíte brát v úvahu. Já s vámi nijak nepolemizuji v tom co se na podkladě pozměnění neutralizačního zákona stalo, ale na rozdíl od vás v tom jasně odhaluji další znásilnění již znásinovaného na podkladě jeho momentální bezmoci z důvodu agrese nacistického Německa, zatím co vy v tom vidíte historické právo zisku vyčkávajícího zbohatlíka, (který by bez první světové války nebyl tím čím se stal ekonomicky po ní), a nyní opět z války jenom ekonomicky a zabíráním území těží.
To jakým způsobem se nyní chovají Spojené Státy jde přesně ve vizích jak si je předurčily na začátku devatenáctého století. A je to jen pokračování jejich snu o světové ekonomické nadvládě, kterou je pochopitelně potřeba jistit vojensky.

Musím vám říci že nějaká ta koruna by se mi hodila, jelikož jsem vůbec rád že jsem se vyučil, zatím mi nikdo nic nenabídl.

K mým článkům v této problematice mi bohatě stačí dějiny Spojených Států k nimž byly vydány i nejpodstatnější smlovy, výňatky z projevů kongresmenů, data vzniku důležitých firem i korporací a zároveň obchodních smluv a dohod těchto firem v propojení na vládu a potažmo i zbrojní průmysl. Též trocha selského rozumu, podle vás zcela jistě nestudovaného, ale podle mne neovlivněného zákony ekonomiky a politiky. Prostě takový obyčejný pohled dítěte na CÍSAŘOVY NOVÉ ŠATY.
Zhlédnuto 1187 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press