Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Co to je vlastně Mocek?

Svatopluk Beran, 23.5.2008

Článek reaguje na:
x y - Re: Co to je vlastně Mocek?

Přesně tak, ber to jako kompliment skupině. Určitě je škoda že se s těmihle vědomostmi bavíš z nějakými humanisty či zastánci NENÁSILÍ. Já bych ti fandil u Šmuclerů v MILIONÁŘI, tam by to byla pro tebe brnkačka a nějakej ten MELOUN by byl z toho taky.

Vždy se mi ale bude špatně z tvého názoru, že je normální být poníženě vděčný zachránci, který zachrání na zemi ležícího - (Anglii), do kterého kope zločinec - (Německo), tím že mu na jeho prosby o pomoc - (USA) ,, tato země napřed říká,, dej mi to, co chce po tobě on (části svých území a finančních zdrojů) a já ti pomůžu, protože i když do tebe kope pro mne je stále výhodné s ním obchodovat. Pak ti teprve prodám za další úplatu zbraň, ať se můžeš sám chránit. Protože většině mé skupiny nacismus až tak nevadí, nezajímá jí to, ( přes 70procent američanů nesouhlasilo ze zasahováním do války v Evropě). Jelikož, dokud vy se tady perete, nemáte sílu si držet své obchodní destinace ani jeden, oslabujete se navzájem a to je pro mé ekonomické rozpínání ideální stav. TAK CO SI VYBEREŠ ANGLIE?


Bandita kope do napadeného a případný ochránce napřed řeší otázku co z toho bude mít když napadenému pomůže.


Taková pomoc je pro mne HODNĚ PONIŽUJÍCÍ POMOC, ale máš skupino pravdu v tom že takto je světu a NYNÍ i nám vnucována životní morálka, jako nejlepší princip ekonomického růstu. Jsou však lidé, které neumelou žádné peníze a jejich životní názor nestojí na výhodnosti vydolovat z momentálně slabšího zisk za každou cenu.
Zhlédnuto 1228 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press