Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Co to je vlastně Mocek?

Tvrzení skupiny MOCEK je, že částečnou změnou neutralizačního zákona poskytly NEZIŠTNĚ Spojené Státy pomoc Angli a to dodávkami zbraní. Já tvrdím, že když byla Anglie na kolenou, tak USA o žádné pomoci navíc, než byly běžné obchodní dohody, které měli i z Německem, neuvažovaly.

Jako příklad jsem již minule uvedl jednu obchodní korporaci Spojených Států, která se před válkou podílela na vývoji CYKLONU B, kerý za války používali Němci na vraždění vězňů, a která si po celou dobu války nechala proplácet nemalé zisky z německé strany, za toto vraždění.

Já tvrdím že částečná změna neutralizačniho zákona proběhla teprve tehdy, až Anglie vyměnila premiéra a darovala Spojeným Státům svá mnohá zahraniční území za již ODEPSANÉ torpedoborce a zřekla se ve prospěch Spojených Států ,,svého stříbra,, - mnohých obchodních destinací po celém světě. Do té doby, než se Anglie takhle nakolenou musela vydat Spojeným Státům, o žádné pomoci Anglii ve válce proti Německu, nechtěla vláda USA a obyvatelstvo USA ani slyšet. Již jsme o tom jednou diskutovali. Říkám že se vláda USA, před změnou neutralizačního zákona na začátku druhé světové války chovala jako parazit. Jako osoba, která jde okolo napadeného a násilníka. Dokud část toho, o co chce násilník připravit napadeného, napadený neslíbí zachránci, tak do té doby, toto násilí kolemjdoucího nezajímá.

Obchod jde jako první, bylo tomu tak, a je tomu tak i nyní se základnou. KOMUNISTI poskytli naši zemi SSSR z ideového přesvědčení. VLÁDA A ODS chce poskytnout naši zemi USA pro vlastní ZISK. Nevidím v tom rozdíl, pokaždé je to vlastizrada, pokaždé to dělají ty nevětší podržtažky a rektální horolezci.

Je smutnou pravdou, že demokracie tak jako totalita plodí lidské parazity.

Již je ti to skupino jasnější?
Zhlédnuto 1302 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press