Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Co to je vlastně Mocek?

Já říkám že nic nikdy neudělala Amerika nezištně, pokud Anglie jménem vyměněného premiéra nepřislíbila Spojeným Státům to co po ní také chtělo Německo, nikdy by ke změně neutralizačního zákona nedošlo a tím pádem ani k žádné dodávce zbraní, ani k nevratnému předání většiny asijských držav.

Stát je ten kdo určuje etiku toho co se smí a co je hyenizmus. Stát je ten kdo určuje morálku jak pro obyvatele tak pro obchodníky.

Dlouho by si USA nehrály na svém písečku. Německo z Japonskem a Itálií, by je odřízli od obchodování v celém světě, hlavně od komodit Jižní Ameriky a ponechaly by si tyto země pod vlastní sférou vlivu. Tohle na mě nezkoušejte.

Amerika vyvíjí aktivitu, ale jenom pro zisk na počet mrtvol se nehledí. Je potřeba to říkat takto. Pak ať si to každý určí ve svém svědomí sám. Takže nikdo jí není za nic dlužen, ona si dopředu, či zpětně několikanásobně vybere svůj profit. Není to žádnej hodnej stát. Nemáš na to, prodej svou zem. Jo ty chceš svoji zem jenom proto, že jsi se tu narodil, a neumíš si ji ochránit, a vypadá to že ani před náma, tak tady máš přes družku, šup a už je to naše.

A znáte všechny čtyři svobody spsané tím samým presidentem a vyhlášené 6. ledna 1940 na 77 kongresu sboru senátorů a poslanců zvolených na podzim 1940? A ZNÁTE ZVLÁŠTĚ TU ČTVRTOU.

Já vám jí pro jistotu cituji -

Čtvrtá svoboda je svoboda osvobození od strachu - což přeloženo do praktické řeči, znamená světové odzbrojení na takovou míru a v takovém rozsahu, aby žádný národ NEBYL STO NAPADNOUT ZBRANĚMI SVÉHO SOUSEDA - NIKDE NA ZEMI.

Doufám že jste četl zaslané volební aktivity Spojených Států v OSN ohledně odzbrojení. Mnohokráte a ve valné většině, tam sami figurují jako jediný stát který chce a potřebuje válčit. Bez války to totiž není ten správnej, rychlej a vysokej zisk.
Zhlédnuto 1254 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press