Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Pro pana Nováka.

Svatopluk Beran, 13.6.2008
Pane Nováku, rád bych s vámi silně polemizoval v tomto vašem odstavci, který rozdělím na dvě části.

První část

Ať je váš názor na parlament jakýkoli, nedá se upřít, že poslanci byli demokraticky zvoleni, takže mají plnou kompetenci ke schvalování zákonů.

Poslanci za ODS byli zvoleni převážnou většinou svých voličů, (samotných členů strany je pouze kolem 20tisíc), na podkladě jednoduchého antikomunismu a za určité vize které nastínil pan Topolánek ještě před volbami a to s plnou podporou své štastné rodiny, na kterou též nachytal určitý počet voličů. Jak jistě ale víte, již v té době si to rozdával potají ze soukmenovkyní paní Talmanovou a gule negule se snažil plodit malého Nikolase, zároveň z tvorbou nabídky předvolební smlouvy z občany. Po dosažení těsné výhry ve volbách, do kterých policejně zasáhl další jeho soukmenovec pan Langer, za což byl pravomocně odsouzen k trapné pokutě 9 tisíc Kč, podařilo se ODS volby vyhrát a to v podstatě na podkladě oblbnutí většiny svých nestranických voličů. Předvolební smlouvu z občany prohlásil pan Topolánek po určité době za přežitou a o paní Talmanové, že ji vedle své nerozvedené manželky paní Pavly, bude i nadále používat. To jen k pojetí demokracie ze strany ODS. Načež na to aby mohl vůbec po sedmi měsících od policejně zmanipulovaném vítěztví ve volbách sestavit národní vládu zrady, musel ještě sáhnout velice hluboko do stranické pokladny a zkonstrukyvnit dva poslance ze zcela odlišným politickým spektrem vidění světa. Ovšem zázraky se dějí a při troše peněz v dnešním pojetí hodnot jde spousta věcí, o kterých jsme dřív vůbec nic ani netušili.

Druhá část

Nevím, jaký konkrétní bod v listině práv a svobod poplatky popírají, proto s vámi o tom nebudu polemizovat.

Tento konkrétní bod v naší ústavě zaručuje BEZPLATNÉ lékařské ošetření a pomůcky, tak jak stanový zákon. Tento konkrétní bod naší ústavy byl vytvořen po přechodu socialistického systému na kapitalistický s vizí ponechat výhody bezplatného zdravotního pojištění jako důkaz sociálních jistot i pro ty méně vyvolené. Pokud pan Julínek zjistil, že je potřeba změna, musel by napřed navrhnout a parlament odhlasovat jiné znění ústavy a to ve smyslu - že naše ústava zaručuje PLACENÉ (ne bezplatné) lékařské ošetření a pomůcky, tak jak stanový zákon.

Zde v těchto místech svým typickým způsobem ODS ZNÁSILNILA naší ústavu.
Zhlédnuto 6 x
Zhlédnuto 1267 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press