Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: 10x PROTI RADARU aneb nelže tady někdo jiný ?

Pane Čejko Romane, mohl by jste mi dát nějaké nepopíratelné důkazy o jasné touze a přáních Ruska, které deklarují touhu ovládat EU, popřípadě i celý svět od devadesátých let minulého století.

Já vám dopředu, než vy mi odpovíte, předkládám vizi Spojených Států Amerických, které jasně tuto touhu USA po ovládnutí světa dokumentují a vlastně i nařizují, kterékoliv své budoucí vládě, aby v kterémkoliv vhodném okamžiku, který je výhodný pro Spojené Státy, využily světové dění a pokročily tak v možnost hospodářského a následně vojenského ovládnutí celého světa.

Za vlády presidenta Williama H. Tafta 1909 až 1913 byla na podporu hospodářství a rozvíjejíci se ekonomiky přijmuta - doslovně tato doktrýny.

AMERICKÉ HOSPODÁŘSKÉ ZÁJMY SE NEMOHOU ISOLOVATJEN NA AMERICKOU PEVNINU, NEBOŤ JEJICH POLEM PŮSOBNOSTI SE MUSÍ STÁT CELÝ SVĚT. JSOU LI TYTO ZÁJMY PŘÍLIŠ NEBEZPEČNĚ OHROŽENY, SPOJENÉ STÁTY, NEMAJÍ LI RADIKÁLNĚ ZMĚNIT LINII, PO KTERÉ KRÁČEJÍ, BUDOU PŘIPRAVENY HÁJIT JE I VOJENSKY.

Jsou snad obyvatelé USA nějací vyvolení bozi na této planetě, kteří si budou určovat, co a jak si budou ve světě dělat? Domníváte se že jiné státy světa a jiné národy nemají na to samé právo?

Doufám že je vám jasné, co to znamená. Imperialismus nejvyššího řádu. Jak jistě víte, tento jejich imperiální řád, zajišťuje po celém světě skoro 800 vojenských základen. Jak to bude asi vypadat pokud se nezastaví ta jejich nekonečná chuť po surovinách ostatních zemích světa. Sami již svých vlastních moc pro svou výkonou ekonomiku nemají a tak rozdmýchávají války po celém světě, do toho se zákonitě přidá ČÍNA, RUSKO, INDIE, BRAZÍLIE.

Je to samozřejmě jenom otázka vašeho osobního názoru jak si představujete svět. Spojené Státy jsou zcela jistě nejvýkonější ekonomikou světa a dotáhly to nejdál ze svým typem ekonomického zřízení, ovšem počet mrtvol které provázejí tato jejich ekonomicko imperiální rozpínání, hlídané a zabezpečované dnes po celém světě skoro 800 vojenskými základnami, je pro většinu obyčejných lidí celého světa nepřijatelné. Toto již dávno nejsou ide původních setlerů zakládajících Nový Svět. Toto jsou stejné cíle - jaké měly dřivější vládnoucí představitelé a to jak už světští tak církevní, před kterými, vlastně tito první pionýři utíkali za oceán a pokusili se založit nový rozumější řád. Nyní, sami pod slovy svobody určují co je a co není svoboda svým vojenským potenciálem. Ano, jde jen o ekonomickou svobodu a blahobyt jejich občanů, ke kterému používají stejné metody v různých částech této planety, před kterými sami před 500 lety utíkali.

Takže moje odpověď na vaši ANALOGII - ano pokud moje jízda autem znamená hlad, ponížení, zmrzačenía a smrt pro lidi kteří autem nikdy nejeli, tak radši nepojedu. Vy si podle vašeho vlastního názoru klidně jezděte, ovšem počítejte s tím, že si jen co to bude možné, nasedne kdokoliv se stejným myšlením jako vy do svého auta a vy se od této doby již nikdy nebudete vracet domů v klidu. Nikdy si totiž nebudete jistý, kdo z vaší rodiny přežije ty ostatní jízdy 6 miliard lidí na celém světě, jezdících se stejným typem šedé mozkové kůry jako vy.
Zhlédnuto 1810 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press