Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Víte kolik lidí svým životem kráčí do pekla?

martin maly, 10.3.2012
I takové informace zazněly v poselstvích, které dostávají lidé po celém světě od Pána Ježíše a Jeho Matky. Jsou to příliš vysoká čísla, pokud si plně uvědomíme, co je to peklo. Posuďte sami:

Ježíš: "Každý třetí člověk světa padá do pekelného ohně, každý třetí člověk se nenávratně ztrácí v plamenech, které jsou plameny prokletí. Každé sedmé dítě kráčí vstříc pekelnému ohni. Každý dvacátý můj služebník kráčí do pekelného ohně, každý osmnáctý řeholník kráčí do pekelného ohně. A mládež světa - každý druhý, každý druhý z vás kráčí do pekelného ohně! Takový je tento svět zrádný a život je ve velkém nebezpečí, protože odmítáte moji pomoc, odmítáte mou přítomnost, odmítáte vše, co je se mnou spojené. Odmítáte andělů strážných, což je velmi špatné pro vaše žití. "

Bůh Otec:


"Velmi mnoho lidí zaměnilo lásku a štěstí svého Pána Boha za hříšnosti tohoto sveta.Veľmi mnoho mých dětí, které jsem objímal,

když jejich můj drahý Syn Ježíš křtil a očistil od dědičného hříchu, opustilo Hospodinovy ​​cesty."
"V pekle je mnoho duší jen proto, že nepřijali Boží milosrdenství a odmítli tento dar, když odcházeli ze světa. Tak se sami odsoudili na věčné zatracení. "

"Peklo je ukrutné a strašné místo. Kdyby ho smrtelný člověk viděl, od strašlivé hrůzy by zemřel. Je velmi nerozvážně, když člověk 20. století přestal věřit v peklo, protože kdyby ho jednou člověk viděl, už nikdy by nezhřešil. Ale každý člověk má svobodnou vůli a svůj rozum. Sám se musí rozhodnout, zda bude žít pro Pána Boha nebo pro satana a nakonec pro věčnou bolest a utrpení, které se nebude zmenšovat, ale naopak zvětšovat navěky. "

Do pekla se dostávají duše, které v peklo nevěřili. "
Zhlédnuto 909 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press