Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Bůh k nám přímo promluvil! Přečti si Jeho poselství je nádherné a povzbuzující.

martin maly, 17.3.2012
Napiš co si o tomto Božím poselství myslíš.



Toto poselství je z knihy On a já z deníku od Gabriela Bossis která vedla duchovní rozhovory s Ježíšem. Úryvky z Ježíšových knih:

Ježíš: "Toto mé poselství dávám osobně každému jednomu člověku kvůli jeho nápravě, protože Já každého člověka nekonečně miluji chci zachránit a přivést do nebe.
.
"Dcerka moje milá! Žij se mnou. Mluv se mnou. Pros mě o radu. Vypovídej mi všechno. Někteří to považují za nerozumné nebo dětinské. Ale ty věř, že je to tak! "
- Život je nato, abyste se stále napravovali. Smrt provede poslední nápravu!
- Pokud žiješ pro sebe, budeš mít účast pouze v pozemských radostech. Když žiješ pro mě, budeš účasten nekonečné blaženosti!


- Ó kdybys pochopil, co je to: dostat se do nebe, a co je to: ztratit nebe, už by ti kromě toho nezáleželo na ničem ... Zajímala by tě jen spása duší!
Jedině já vím uspokojit vaše srdce! Ó bídní lidé, jak můžete vyžadovat štěstí od těch, kteří sami nejsou šťastní?
- Ti, kteří chodí po silnici životní svatosti, vždy touží po mně. Ale chodící po cestě zatracení mě vyhošťuje odevšad:, Nebudu ti sloužit! 'Není to hrozné? Vyhnat Boha, čili lásku a vyloučit ještě i možnost lásky ... Neboť mimo Boha všechno je nic! Zda chápeš, jaká je to strašná nevděčnost, když utíkáte před tím, který vás stvořil a tak vás miluje?
- Můžeš si představit, jak budou volat ti, kteří chtěli Boha vyhnat ze svého života: Hory, přikryjte nás!

- Já tě milují od věčnosti! Nevíš ani pochopit, co je to, od věčnosti '.
- Vynásob nekonečném ty vynikající vlastnosti, které by si chtěl vidět u těch, které miluješ: Bůh je nesrovnatelně víc! Jsem vlastníkem takových láskyhodných dokonalostí, s jakými ses ještě nikdy nesetkal. A ten Bůh chce mít tebe jen pro sebe.
- Zda můžete vůbec pochopit lásku vašeho Boha? Vykoupení a mému utrpení možná byste i mohli porozumět, ale jakými žhavými city toužilo mé Srdce trpět pro vás ... to je vám nepochopitelné.
- Zda lidé myslí na mě kapkou lásky alespoň jednou ročně? Zda mi uvěří, že každého z vás zvlášť miluji? A pak kdy uvěří, že pro mě je velmi krátký ten pozemský život, abych je miloval, já na to potřebuji věčnost ... Zda uznají, že nynější jejich život není konečným cílem, ale jen prostředkem, který dostali na to, aby získali ten druhý věčný život?
- Zda si pochopil, že nyní ukrývám svou svatost, svou spravedlnost? A že teď je čas lásky, odpuštění, trpělivosti, milosrdenství a důvěry? Teď ještě čekám na vás. Čekám, abyste byli velkodušní. Očekávám, co odpovíte ... Ano, takový je váš Bůh k vám, dokud žijete na zemi. Moc tě prosím, upřímně mě miluj! Já tě nenutím. Já nikdy nic nevnucuji. Ještě ani své dary vám nevnucuji. Neboť jste svobodní.
Ó kolikrát mě už ukřižováno ta vaše svoboda! Raději čekám ... Vyčkávám, hoc i staletí ... Ani se nenadějeme, jak dlouho čekám na tebe? ... Ani jediná duše se nepodobá druhé. Ani jedna z nich mi nemůže dát to, co očekávám od tebe!
- Protože si konečný ani si neumíš představit nekonečno!
- Zamysli se: Já, který jsem nekonečně blažený v lůně svého Otce, tak miluji své stvoření, že nemůžu být bez nich a tak mohutně plane moje láska k nim, že to nemůžete pochopit.
- Moje láska vůči lidem vždy více a více proudí: chce se přelít! A to bude sílit až do konce světa. Ale kdo mi to uvěří? Kolik se mi vysmějí? Kdybys věděl, kolik je zlomyslných, kteří mě potíral! Nejen svou duši! I duše jiných! I duše dětské! Kdyby si tomu všemu uvěřil, tehdy by si mě úplně přijal.
- Zda tě nemiluji až po nerozumnost?
- Moje volající slova na spojení odezněly. Pozval jsem každého člověka ... Málokdo mě slyšel. Jen málokteří přijali mé volání. "


pár myšlenek z knihy "ON a já" Jsou to slova, která jí adresoval Pán Ježíš nejen při modlitbě.

"Toužíš po potěšeni? Potešuj jiných! "
"Pokud věříš, že jsem mocnější než ty, proč se nespoléháš zcela na mě?"
"O, kéž si tak toužila přijímat mé milosti, jak já ti je toužím darovat!"
"Podle pořádku v tvém bytě, ať se dá usoudit, jaká je uspořádanost tvé duše!"
"Za jediný povzdech: Srdce Ježišovo, smiluj se nad námi! - Dám ti víc milosti, pokud si s láskou vzdychne, než za jinou mechanicky mluvenou dlouhou modlitbu. "
"Ať začínáš cokoli, nejprve se postav do mé přítomnosti:" Tady je Ježíš! "A když něco dokončíš, rozpaľuj v sobě lásku! Ježíši, miluji tě! "
"Pros mne, aby tvé srdce stále milovalo mé Srdce tak, jako dosud ještě nikdy!"
"Vždy se modli za ty, kteří jsou kolem tebe. I nyní, i zde. A kdekoliv na světě, kam se jen obrátíš. "
"Z lásky jsem složil Otčenáš. S láskou jsem vás ho naučil. Nikdy se nemodlete bez lásky. Modlit se je tolik, jako myslet na Boha! "
"Věř, že můžeš spasit duše i nejjednodušším skutkem, když to děláš v zájmu záchrany duší! Ver tomu pevně! Proto musíš věřit, neboť tím oslaví mou moc a moji dobrotu! "
"Když při mši svaté neděláš nic jiného, jen bojuješ proti roztržitosti, i tím mi děláš radost."
"Zdá se, jakoby byly dvě božstva. To, které žije v nebi ... A to které vládne na zemi: peníze. Ty jejich používej jen do té míry, pokud i s nimi sloužíš Spasiteli a kvůli svým bližním! "
"Když pochybuješ o mých slovech, nebo se jim divíš, to proto, že ještě i sobě připisuji nějaký význam."
Zhlédnuto 880 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press