Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Panna Mária:" Každej žene, ktorá neoľutuje potrat, musím oznámiť, že jej duša má miesto v pekelnom ohni.

martin maly, 24.7.2012
http://www.tv-mis.cz/vypis.php?klic=63&vse=1

PRÍBEH SÁRY, KTORÁ PREŽILA POTRAT...

Sarah Smith vypráví. „Moje maminka před čtyřiadvaceti lety otěhotněla, ale rozhodla se pro potrat. Nevěděla, že čeká dvojčata. Můj bratr a já jsme byli pod jejím srdcem - živí - a oba jsme chtěli žít.

Je to děsivé, když si pomyslím, že jsem byla málem potracena, když moje maminka podstoupila potrat metodou D and C. Ale nějakým zázrakem jsem přežila! Můj bratr neměl takové štěstí. Andrew byl zabit a navždy jsme jej ztratili.

Moje maminka toho hluboce lituje. Vím, že ta bolest je pro ni nesnesitelná, když se na mne podívá a ví, že potratila mého bratra. Říká, že „můj život zachránila ochranná ruka Všemohoucího Boha... a že Jeho ruka mne zakryla a schovala v její děloze a ochránila mne před skalpelem smrti“.

Narodila jsem se s vrozenými oboustranně vykloubenými boky a dalšími fyzickými potížemi. O devět dní později mi dal ortopéd na každou nožičku sádru. Moje maminka každé pondělí ráno odstranila sádru kleštěmi na ohýbání drátu a šla se mnou k lékaři pro novou sádru. Když mi bylo šest týdnů, dostala jsem první sádru na celé tělo. Následovalo mnoho operací a sáder. Bohužel, lékaři mi řekli, že nyní budu muset být operována asi každých pět let (modlete se za mne, prosím).

Dnes studuji medicínu a jsem národní mluvčí „ProLife“ (pro život). Děkuji Bohu, že jsem ten potrat přežila, ale bolest v mojí rodině pokračuje. Na památku mého bratra Andrewa jsme pořídili pamětní náhrobek a dali na hřbitov v jižní Kalifornii. Stojí na něm: ‘ANDREW JAMES SMITH, DVOJČE SÁRY - V NAŠICH SRDCÍCH BUDEŠ VŽDY ŽIVÝ - LISTOPAD 1970.’

Prosím, abyste rozšířili náš příběh, aby tragédie potratů přestala ničit děti a rodiny. Každý potřebuje znát pravdu o potratu.“

Sarah Smith se stala jednou z nejvlivnějších bojovnic „pro-život“. Její vzrušující svědectví oslovuje srdce, mění smýšlení a zachraňuje životy; rozbíjí pro-potratové lži. Sarah hovořila v rozhlase, televizi, na konferencích, shromážděních a v kostelích po celých USA a také ve světě - byla např. v Římě, Austrálii, Mexiku a El Salvadoru. Ti, kteří ji slyší, nikdy její úžasný příběh nezapomenou.

Když spatříte Sáru, vidíte obličej krásné ženy, která by dnes nemusela být naživu, kdyby potratář dokončil svůj „úkol“.
Zhlédnuto 976 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press