Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Proč bez křtu nikdo nevejde do Božího království, ale bude odsouzen strávit celou věčnost v pekle? A totéž se týká i nevěřících.

martin maly, 6.9.2012
Protože se to tak jasně píše ve sv. Bibli!
"Kdo uvěří a dá se pokřtít, bude spasen; kdo však neuvěří, bude odsouzen. "(Mk 16,16).

Ale zbabělci, nevěřící, nečistí, vrahové, cizoložníci, zaklínači, modláři a všichni lháři budou mít podíl v jezeře hořícím ohněm a sírou; to je ta druhá smrt. "Kniha zjevení - kapitola 21
Vyplatí se ti tohle riskovat? Pokud ne, tak co s tím hodláš udělat? Nevyplatí se ti kvůli tomu pokřtít? Kazdí je strůjcem vlastního štěstí i neštěstí.

Křest podle wikipedie je svátost iniciace v křesťanských církvích. Je to první svátost, bez níž nelze přijmout jiné svátosti. Křest je schopen přijmout každý dosud nepokřtěný člověk. "Křtem je člověk osvobozen od hříchu, znovuzrozený do nového života, oblečený do Krista a začleněn do církve. :-)" Tato svátost smývá dědičný hřích i všechny osobní hříchy (a odpouští tresty za ně), dává mu Boží milost, uděluje teologální ctnosti a dary Ducha svatého. Bez křtu nikdo nevejde do Božího království až na specifické aspekty: touha po křtu, obětování svého života na znak víry. Křtít může kněz, biskup av nezbytnosti každý křesťan (v některých církvích i nekřesťané). Křest v Bibli se často zmiňuje v Novém zákoně (Mt 3,6; Mt 3,15; Sk 1,5; Řím 6,3-4; Mt 28,19; Mt 3,11; Mar 16,16; Sk 2, 38; Jan 3,3-5; Jan 3,23; Mar 1,10; Sk 8,38-39; Mar 1,4; Řím 6,2-4; Tit 3,5; Kol 2,12-13)
Zhlédnuto 941 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press