Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Proč se ti vyplatí vést naplno aktivní křesťanský život? Řeknu ti proč i co z toho budeš mít, neboť jde o všechno.

martin maly, 7.9.2012
Odpovědi jsou více, ale zkráceně řečeno, neboť jde tu o to jak se budeme mít v nynějším krátkém životě, ale hlavně jak se budeme mít ve věčném životě. A samozřejmě od nás závisí i osud našich bližních. Lidé nechápou dobře, že opravdu jen od nynějšího krátkého pozemského života závisí náš věčný a čili nekonečný život! Dá se tu získat všechno nebo nic. Kdyby byly rozumní a opravdu by to pochopili, tak by na 100% využili tento drahocenný čas, tak jak se to líbí Pánu Bohu a neztratili by zbytečně na marnosti ani 1 sekundu svého života. Lidé nechápou, že pokud budou žít, tak jak se to líbí Pánu Bohu, tak tím získají mnoho výhod. Například:
a, Pán Bůh jim bude více pomáhat, budou šťastní v pozemském životě a to i navzdory všem trápením a mohou zakusit předchuť nebe.
b, vyhnou se očistci, nebo si ho zkrátí na minimum.
c, budou mít jistotu, že se nedostanou do pekla resp. vyhnou se peklu.
d, v nebi za to získají vysoký stupeň slávy resp. blaženosti v závislosti na vynaložené námahy a úsilí. Prostě čim lépe slouží na tomto světě Pánu Bohu i lidem, tak tím se budou mít lépe v nebi, protože v nebi jsou tisíce stupňů slávy.

-Nyní z jiného pohledu-kdyby lidé věděli:

1. Kdyby lidé věděli kolik mnoho lidí končí v pekle a jak snadno se dá tam dostat, vždyť stačí porušit jen jedno Boží přikázání, tak by možná tolik nehřešili.

Lidé si asi neuvědomují, že pokud by nedejbože zemřeli ve stavu těžkého-smrtelného hříchu a nezmierení s Pánem, tak skončí navěky v pekle! Vždyť kdo toto riskuje a hazarduje s vlastním životem a čili možností dostání se do pekla a navíc ztráty nebe resp. nekonečné blaženosti vždyť mezi tím je extrémní rozdíl, tak to už je opravdu ta největší do nebe volající lidská hloupost!

2. Kdyby lidé věděli, že mše svatá má nekonečnou hodnotu, protože v ní Sám Pán Bůh přináší za nás oběť a že za každou zbožně prožitou sv. mši získají vyšší stupeň slaví v nebi ..., tak by možná byla lepší účast na sv. mších! Nemyslíte?
3. Kdyby lidé věděli, že Pán Ježíš řekl, že sv. Eucharistie je pravá odměna vyvolených a o její nekonečné hodnotě se dozvíme až v nebi a po sv. přijímání jsme tak dokonale spojen s Kristem, že můžeme vyprosit vše pro sebe, tak pro druhé, tak pak by asi byla lepší účast na sv. přijímání! Nemyslíte? Vždyť věřící si asi opravdu neuvědomují, že ztrácejí za neúčast na sv.prijímaní nekonečně mnoho milosti.
4. Kdyby lidé věděli, že v očistci se neskutečně ukrutně a dlouho trpí, tak by možná tolik nehřešili!
5. Kdyby lidé věděli, že v nebi jsou tisíce stupňů slaví a čili blaženosti a za každý jeden i ten nejmenší dobrý skutek budou se mít navěky v nebi o něco lépe, tak by určitě konaly více dobrých skutků! Nemyslíte?
6. Kdyby lidé věděli, že za půlhodinové čtení sv. Bible mohou získat plnomocné odpustky a samozřejmě tedy co znamená odpuštění všech trestů za hříchy, tak by asi sv.Bibliu více četli!
Zhlédnuto 940 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press