Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Svatá Faustina dostala zvláštní milost zažít realitu ohnivého očistce.

martin maly, 12.9.2012
Svatá Faustina dostala zvláštní milost zažít realitu očistce. Ve svém deníčku to popisuje takto: "spatřila jsem anděla strážce, který mi kázal, abych ho následovala. Brzy jsem došla na mlhavé místo, které bylo naplněno ohněm, kde trpěli mnohé duše. Tyto duše se vroucně modlili, ale pomoci si už nemohli. Plameny, které je pálili, se mě nedotkli. Můj anděl strážce mě neopouštěl ani na chvíli. Zeptala jsem se těch duší, jaké je jejich největší utrpení. Odpověděli mi jednoznačně, že jejich největším soužením je touha po Bohu. Viděla jsem i Matku Boží, jak je utěšovala. Duše nazývají Marii, Mořská Hvězda '. Ona jim přináší ochlazení. Chtěla jsem se s nimi více popovídat, ale můj anděl strážce mi dal znamení k odchodu. Vyšli jsme za dveře tohoto vězení plného utrpení. Zaslechla jsem vnitřní hlas, který mi řekl:, Moje milosrdenství to nechce, ale spravedlnost to přikazuje. 'Od té chvíle jsem blíže spjata s trpícími dušemi "


Jak se dá vyhnout ohnivému očistci?
Jak se dá vyhnout očistci, nebo si ho zkrátit na minimum bez námahy, Božího milosrdenství a velkých skutků? Neboť jak říká P Maria: v dnešní době nikdo ze zemřelých nejde přímo do nebe! Co si ochoten udělat proto, aby ses mu vyhnul?

Blažený je ten člověk, který se nebude muset bát očistce před svou smrtí, neboť udělal maximum pro to, aby se mu vyhnul a tím samozřejmě automaticky získá i velkou blaženost v nebi!
Zhlédnuto 986 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press