Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Podívej se na zajímavé videa o těch, kteří přežili svou smrt- byly klinicky mrtvý a vyprávějí o tom, co následuje po smrti.

martin maly, 19.10.2012
stačí ti jen do vyhledávače you tube napsat: klinická smrt a máš tam toho mnoho. Všechny videa jsou velmi zajímavé, proto ti vřele doporučuji postupně na všechny ty videa se podívat a určitě litovat nebudeš:


http://www.youtube.com/results?search_query=klinick%C3%A1+smrt&oq=klinick%C3%A1+smrt&gs_l=youtube.12..35i39.71240.74615.0.80473.1.1.0.0.0.0.112.112.0j1.1.0...0.0...1ac.1j2j3.UcG7K3GmFBQ



Je to až moc seriózních nezaujatých lidí na to, aby se to dalo jen tak ignorovat. Peklo je reálné a bez víry se tam dá snadno ocitnout a to na dost dlouhou dobu. Ale se dá to všechno napravit, dokud je čas, protože nebe je také reálné. .

Je to jen v Tvých rukách a jen od tebe závisí, kde strávíš celou věčnost! Proto buď moudrý a Zkoumej to kým máš čas, abys věděl co následuje po smrti, neboť vědci tohle nikdy nemohou a nedokáží odhalit!
Poslední dobu klinické smrti zkoumají mnozí odborníci, kteří došli k závěru, že se všechny zážitky vzácně shodují a každý z nich vypráví o tomtéž, jen z jiného pohledu.

Jde tu o celou tvou věčnost a čili o všechno! Tak Zkoumej to sám a zabývej se nejdůležitějšími životními otázkami a ne hloupostmi!
Abys mohl být na věky nekonečně šťastný a ne nešťastný! Každý je strůjcem vlastního štěstí, ale i neštěstí.


Nejsou zážitky klinických smrtí důkazem o existenci posmrtného života?
Napiš jaký máš na ta videa názor.
Zhlédnuto 998 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press