Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Totalitní režimy u nás

q a, 21.1.2008
Občas přemýšlím, proč za český národ umřelo tolik lidí, kteří bránili české ideály, například Jan Hus, vojáci, kteří bránili naši zemi v období válek (nemyslím nynější žoldáky, kteří jezdí na přání USA okupovat cizí státy).
Kde se vlastně stala chyba?
Ještě za dob socialismu nás strašili americkým imperialismem, ale my jsme to nebrali vážně.
Když se na to podívám po letech, tak nemůžu než souhlasit (chtěl bych upozornit, že nejsem členem žádné strany a nepodporuju žádnou ideologii).
Tzv. sametová revoluce byla ještě větší podvod než kuponová privatizace.
USA ušetřili hodně peněz z fondů na převraty v zemích, které nespolupracují tak jak by chtěli.
Nechápu, jak lidé mohli chtít, aby Václav Havel dostal Nobelovu cenu. Člověk, díky kterému jsme se z jedné totality dostali do druhé totality. Normální člověk v této zemi nemá žádná práva tak jak si myslí.
Právní stát u nás znamená že kdo má peníze na dobrého právníka tak se soudu nemusí bát.
Lidé, kteří nám chtějí vládnout jsou zkorumpovaní různými zájmovými skupinami, kterým potom zákony šijí na míru.
Jejich porušování Ústavy už není přehlédnutelné. Například bezplatné školství a zdravotnictví, které bychom měli mít.
Jsem pracující člověk a odvádím státu zdravotní pojištění, a přece si budu muset platit návštěvy lékaře, první 3 dny nemocenské nedostanu nic.
O radaru ani nemluvím. Politici dostali svoje obálky s všimným.
Pokud mi někdo bude namítat, že dokud jim to nedokážu, tak si tím nemůžu být jistý, tak se mu jenom vysměju. Každý člověk v naší zemi s IQ nad 20 ví jak to v naší zemi chodí s veřejnými zakázkami.
V roce 1968 přijely do naší země vojska Varšavské smlouvy na přání tehdejší vlády a dodnes to berou lidé u nás jako největší křivdu a zradu od 2. světové války. Jednání současné vlády je úplně stejné, ne-li horší, protože současná vlastizrada premiéra a jeho nohsledů může vážně ohrozit bezpečnost naší země.
Nevím, jestli jsou češi tak líní, nebo flegmatičtí, že tyto problémy vidí, ale nikomu se je nechce řešit (kromě některých lidí, kteří jsou potom označováni za hnusné bolševiky a nevím co ještě).
Zažil jsem socialismus u nás a můžu říct, že jsem se v té době cítil bezpečněji než teď. Jasně i ta doba měla svoje negativa, ale teď těch negativ je daleko více. Lidé se navzájem okrádají a zabíjejí kvůli pár korunám, protože před policií nemá nikdo respekt, což mi určitě potvrdí každý, že za dob socialismu se nikdo nechtěl dostat do rukou VB a lidé k sobě byli slušnější.
Děti měly Pionýrskou organizaci, která je vozila na různé výlety, které byly zdarma, nebo za symbolickou cenu. Dnes nic takového neexistuje, nebo to stojí spoustu peněz, což si obyčejný člověk nemůže dovolit. Proto dnes vidíme děti jak se poflakují bezcílně po městech a snaží se všechno ničit, berou drogy, preferují násilí.
Tohle všechno je můj názor, se kterým se nikdo nemusí ztotožňovat, ale já to takhle cítím.
Zhlédnuto 1460 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press