Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

P. Novák mluví hodně, mluví často, ale neříká nic !

Podívejte Vy "hrubá záplato", opět samé obecné fráze a konkrétního nic. Vezmu to postupně.

Nějak jsem Vás nepochopil s připomínkou volebních výsledků 2006. Psal jsem o volebním výsledku nynější vládní koalice (součet mandátů) ne o ODS, musíte pořádně číst.

Případný postup Paroubka v případě možnosti sestavit vládu je jen Vaše spekulace s cílem podsouvat mu stejnou špinavost, kterou zorganizovali Topolánek s Dalíkem a Klausem. A přiznávám, že Vaše argumentační logika mne odzbrojuje. Hlasy komunistů při volbě Klause prezidentem Vám evidentně nevadily tenkrát a nyní Vám jeho námluvy u komunistů nevadí opět. Když však komunisti nejsou potřeba, tak se jich naoko všichni štítí - větší pokrytectví jsem v naší politice neviděl.

Také mi zcela uniká Vaše logika ohledně financování voleb. To Vás opravdu napadlo oponovat jen argumentem, že když politickým stranám částečně financujeme skrze daně volby my, tak má poslanec právo zradit program strany, za kterou byl zvolen a podporovat program hlavního politického rivala ??

Nevím, jestli bych tenhle druh Vašeho "politického školení" přežil ve zdraví.

Jste také na velkém omylu s uplácením mé osoby předchozí vládou. Žádnou stranu minulé vládní koalice jsem nevolil, pro Vaši informaci to byla strana mimoparlamentní.

Co se týče Vaší osoby, to už si tak zcela těmi "úplatky" jistý nejsem, vzhledem k Vaší neustálé superaktivní oponentuře všech negativních příspěvků na téma radar, vláda, Topolánek, USA, válka v Iráku atd.
Zhlédnuto 1739 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press