Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

P. Novák opět neříká pravdu !!

Pan Novák by se mohl jmenovat pan Demagog a souhlasím s p. Smetanou. Současná vláda naší země (respektive naše vládní koalice) nemá mandát k vládnutí z jednoho jediného jednoduchého důvodu - nevyhrála volby !

A dle průzkumů veřejného mínění, vracejících se ke slavné Kubiceho zprávě, by dokonce prohrála. Třetina voličů se přiznala, že se nechala ovlivnit těmi zvratky o Paroubkově pedofilii atd., co na to říct.

Demagogicky se ptáte p. Smetany, proč si nejde stěžovat k ÚS, ale přitom dobře znáte odpověď. To, co provedli dotyční Pohanka s Melčákem, totiž naše ústava nezakazuje (bohužel) !!!

Vládnutí koalice ODS + SZ + KDU po volbách umožnila jediná věc, a to podvod na voličích. Pánové Melčák a Pohanka jsou prostě podvodníci (bohužel jinak se to nazvat nedá). Výplody jejich zastánců o svědomí poslance, jeho slibu a nezávislosti jsou jen mlžení a manipulace s fakty.

1. Na volební kandidátku by se nedostali, kdyby je tam neprosadili lidé (spolustraníci) s tím, že budou dotyční společně s ostatními "socdem" poslanci prosazovat volební program ČSSD.

2. Strana, za kterou byli zvoleni, investovala do propagace volebního programu i jednotlivých kandidátů nemalé peníze. Myslíte si pane Nováku, že si kandidáti platili předvolební bilboardy, letáky atd. sami ? To by jste mě fakt rozesmál.

3. Všichni voliči, nejen ti házející do urny hlas pro ČSSD, drtivou většinu kandidátů za volenou stranu samozřejmě neznali. Lidi se rozhodují ve volbách a jsou ovlivněni hlavně lídrem volené strany (jeho mediálními výstupy a obhajobou volebního programu), svým sociálním postavením ve společnosti, svým polickým názorem plus životním postojem a osobní averzí k lídrům jiných stran.

Na co tedy ty šaškárny s předvolebními diskusemi lídrů stran v TV, když má potom možnost kterýkoliv poslanec po volbách zradit ideu a program, za který byl zvolen a v PS potom prosazovat úplný opak ?

Tak o jakém to mandátu proboha mluvíte ?

"Naše" vláda to opravdu není pane Nováku, nás narozdíl od Vás tato vláda neuplatila.

Je to vláda voličů ODS a KDU (u nich mě to nepřekvapuje). SZ voliče zradila a zůstala v tom sama, snad se na ta Bursíkova salta do dalších voleb nezapomene. Je to vláda proamerická, je to vláda asociální reformy a korupce, je to vláda obhroublého a zbabělého premiéra !
Zhlédnuto 2245 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press