Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Bushův děd plánoval fašistický převrat v Americe !

Dan Kučera, 8.12.2007
Narazil jsem na velmi zajímavý článek o pozadí plánovaného převratu v USA ve prospěch skupiny vlivných finančníků vedených Prescottem Bushem (dědem nynějšího amerického prezidenta).

Vyšetřování BBC Radio 4 odhalilo nové informace v tématu, kterému bylo věnováno minimum pozornosti historiků, konspiraci ve prospěch skupiny vlivných finančníků vedených Prescottem Bushem, která měla svrhnout vládu a zavést v USA fašistickou diktaturu založenou na ideologii Mussoliniho a Hitlera.

V roce 1933 byl Smedley Butler, generál námořní pěchoty, navštíven zámožnou a tajnůstkářskou skupinou industrialistů a bankéřů, včetně Prescotta Bushe, dědečka současného prezidenta, který Butlera požádal, aby velel 500 tisícům armádním veteránům a pomocí nich svrhl vládu prezidenta Franklina Roosevelta.

Dle BBC měli spiklenci v plánu "Nastolit režim Hitlera a Mussoliniho pro překonání Velké krize."

Spiklenci operovali pod záštitou skupiny nazvané American Liberty League, do které patřilo mnoho rodin, které jsou stále velkými jmény i dnes (Heinz, Colgate, Birds Eye a General Motors).

Butler spolupracoval s touto klikou, aby odhalil, kdo je všechno do toho zapleten, a následně vše dosvědčil před výborem kongresu pro ne-americké aktivity (House Committee on un-American Activities).

Ovšem tato rada odmítla byť jen v této věci oslovit kohokoliv ze zůčastněných vyjmenovaných Butlerem a jeho svědectví nebylo zapsáno do záznamů, což vedlo k obviněním, že se snaží tuto věc utajit. Stejně tak i většina médií celou věc rychle přešla.

http://www.bbc.co.uk/radio4/history/document/document_20070723.shtml
Zhlédnuto 2126 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press