Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Proč se máme bát Bushových a Havlových USA ?

Dan Kučera, 23.12.2007
Naše vláda nám s V. Havlem a např. Sorosovými nadacemi neustále vnucuje americký způsob demokracie, jako jediný správný a jediný možný. Níže uvádím, jak vypadá v USA taková demokracie a o které se samozřejmě z hlavních českých médií nic nedozvíte.

Máme prý bok po boku velkého bratra z USA bojovat proti terorismu, který defacto vytvořily samy Spojené státy i svým chováním vůči jiným národům ve světě (zejména těm národům, vlastnících buď nerostné bohatství - Blízký Východ - nebo strategicky významná území - Východní Evropa a Střední Asie).

Zásadní zlom přišel s 11. zářím 2001 v NY, kdy od té chvíle došlo k obrovskému okleštění svobod a práv občanů zejména v USA z důvodu tzv. boje proti terorismu. Ovšem u nás v Evropě je možné již tyto tendence sledovat také.

Od tragického 11.září 2001 se postupně rozrůstá množství důkazů a informací, které krom dalšího ukazují i na mnohé zásadní nesrovnalosti mezi tím, co se tehdy stalo v NY a tím, jak to vysvětlila Bushova administrativa a US tajné služby.

Např. takový Rudolf Giuliani nyní kandidující na post prezidenta USA a v době útoků 9/11 byl starostou New Yorku, byl některými Američany považován za hrdinu tehdejších událostí.

V živém vstupu v ABC, v době kdy ještě obě věže WTC stály řekl, že se obě věže zřítí. Giuliani však později na otázku, odkud tuto informaci získal, bez okolků a s úsměvem popřel, že by dopředu věděl, že se věže zřítí.

Dokument (i s titulky), který dokazuje jeho nynější lež :
http://video.google.com/videoplay?docid=692087802291169379

(V tomto video dokumentu je i důkladněji zmíněna záhada pádu věže WTC 7 a souvisejících událostí.)

S těmito událostmi však dále úzce souvisí i další šokující příhoda.

Reportér na volné noze Matt Lepacek položil nedávno stejnou otázku ohledně informací o zřícení věží WTC tiskovému mluvčímu Giulianiho týmu. Lepacek byl na této tiskové konferenci řádne registrovaným novinářem a svoji identifikaci měl viditelně zavešenou. Mluvčí namísto odpovědi zavolal příslušníky policie, aby Lepaceka zatkli a odvedli.

Video se zatčením novináře na tiskové konferenci zde :
http://blip.tv/file/256575

Policie potvrdila, že Lepacek byl zatčený v trestní věci, odmítla však specifikovat přesné důvody zatčení a obvinění, a nemíní je oznámit ani v budoucnu.


Další informace naleznete zde :
http://www.zvedavec.org/komentare/2007/06/2099-reporter-zatknuty-za-otazku-o-11-septembri.htm
Zhlédnuto 1682 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press