Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Čipy v hlavě bloggera Mocka ?

Náhodou jsem si na tomto webu všiml názoru, který mne velmi zaujal pro svou zvrácenou logiku a který jsem si chtě nechtě musel v PC uložit mezi "perly" zastánců americké základny v ČR. Velmi děkuji bloggerovi zvanému Ondřej Mocek, jenž citovaný příspěvek včera napsal ve zdejší diskuzi.

... ja pořád nechápu v čem je ta hrozba, ikdyby jsem všichni byli očipováni ...... tak strašně tady všichni hlásáte žít v míru a poklidu ........ pak nechápu, proč jste proti čipům, když pak každé nasílí bude obratem odhaleno .....

Takový názor zní (alespoň pro mě) zcela neuvěřitelně od člověka, který se prezentuje jako student mezinárodnich vztahů a evropských studií (tedy vzdělaný ?), pokud si nepoložíme dvě otázky. Kdo takový názor (spíše se hodí pitomost) může takto prezentovat a také proč ?

Jedná se o další důkaz, jak zde bloggeři Mocek a Novák polemizují úplně se všemi názory a argumenty, které zde vyznívají negativně vůči USA a Topolánkově vládě. Příspěvek na téma očipování obyvatel tak beru jako pokus o vyvolání nesmyslné polemiky, přičemž Mockovi chybí jakékoliv argumenty.

Přemýšlet nad odpovědí na výše uvedené dvě otázky lze dle mého také např. nad tím, kdo jsou trollové a co je Svatá válka (Flame war) nebo i nad zdejší nedávnou recenzí "Mocek s Novákem a propaganda na diskusních serverech".
Zdroj : http://cs.wikipedia.org/wiki/Flame_war

Jinak mám pro bloggera zvaného Mocek odpověď na jeho nepochopení (spíše jen záměrně natahuje diskuzi), proč blogger Lukáš S. dává do souvislosti očipování obyvatelstva a světovou hegemonii USA.

Vše na světě je dnes zneužitelné a pro určité skupiny lidí dosažitelné. Začíná to drobnostmi jako podvody při konkursech, úplatnými soudci či policisty ba i politiky. Pokračuje to bankovními elektronickými podvody a vykrádáním soukromých dat na státních úřadech. Výše máme zákony, které tvoří úředníci pracující pro námi zvolené politiky, avšak za dohledu a podpory lobistických skupin zastupujících koho ? Končí to vládou skupiny lidí napojených na různé skupiny (ideové, ekonomické i náboženské), kdy tyto skupiny mají vždy velký vliv, ať je zvolena jakákoliv vláda.

Dostáváme se tak do další fáze, kdy šlo např. Španělsko do války i přes nesouhlas 90% Španělů (mimochodem Aznar je velký přítel V. Havla), kdy nadpoloviční většina obyvatel EU odmítala válku proti Iráku a odmítá americký raketový štít v Evropě, kdy Topolánek s Vondrou a Havlem ignorují nesouhlas necelých 70% obyvatel ČR s americkou základnou na našem území, kdy Evropané vesměs odmítající Evropskou ústavu jsou vynecháni z rozhodování o Lisabonské smlouvě (defacto kopie původní ústavy) atd. atd. A důvod ?

Tito právníci, lékaři, podnikatelé, zemědělci a úředníci jsou po svém zvolení ve volbách najednou zázračně osvíceni moudrostí a všeznalostí a voliči jsou již jen pitomci, kteří narozdíl od nich ničemu nerozumějí.

"My víme nejlépe, co je pro vás (voliče) dobré a za to neseme politickou odpovědnost. Zvolili jste si nás, tak nemáte právo nám do toho mluvit. Odvolat nás nemůžete (tak jsme si zařídili ústavu) a ikdyž s tím nesouhlasíte, čekejte do dalších voleb a my vás stejně zase zblbneme, protože jste jen stádo."

Co je to ta politická odpovědnost ? V případě jejich selhání je můžeme zavřít do vězení nebo nechat uhradit případné škody ? NE ! V horším případě se stanou ambasadory na velvyslanectvích nebo si založí lobistické či právní firmy a zpeněží vazby i kontakty z politiky. V lepším případě zůstanou v politice a zbytek si každý domyslí.

Jestliže jim dovolíme se nechat očipovat, může se např. stát, že se námi zvolení všeználci rozhodnou pro NAŠE dobro nám nařizovat cokoliv je napadne. Chcete se postavit proti tyranii ? S čipem v těle asi sotva.

Mají-li se předávat postupně další a další pravomoce státu do rukou EU, NATO a OSN, jak to prosazují ČSSD, ODS a SZ i klika kolem Havla, Vondry, Schwarzenberga a spol., kdo o nás bude ve skutečnsoti rozhodovat a ovládat čipy v našem těle ?

Mluví se čím dál častěji o tzv. Novém světovém řádu (NWO), kdy svou vizi mají "neocons" v USA a vizionáři v OSN kolem Gorbačova a spol. O změně světového řádu rád mluví V. Havel i G. Bush.

A jak to začíná ?

Budeme létat se šokovými náramky nebo rovnou s vybuchujícím obojkem ?
http://www.zvedavec.org/vezkratce-2258.htm

Evropská unie chce regulovat video na internetu
http://www.euportal.cz/Articles/1001-evropska-unie-chce-regulovat-video-na-internetu.aspx

Internet nepatří pod vládu OSN
http://petrmach.cz/docs/LF2007-02.pdf

eCall má v ČR za sebou pilotní provoz
http://www.inteligentni-doprava.cz/view.php?cisloclanku=2008011901
Zhlédnuto 1723 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press